Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką trzeba być osobą, żeby facet się zakochał, zafascynował?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio musiałam zakończyć znajomość z jednym facetem, bo ciągle był zakochany w byłej, a we mnie nie mógł (chociaż ja bardzo się zauroczyłam) i tak zaczęłam się zastanawiać, co niektóre kobiety mają w sobie, że tak rozkochują facetów, ze oni nie mogą o nich zapomnieć. Pomijam kwestie wyglądu i seksu, bo tu chodzi jednak o coś więcej, sposób bycia, osobowość? Jakie one musza być? Sama zaczynam się bać, że nie jestem w stanie sprawić, żeby facet się we mnie zakochał. Nie mam może tego "czegoś" w sobie, jakiegoś uroku, czegoś co może zafascynować faceta. Z wyglądem wszystko ok, podobam się wielu, ale no właśnie - pożądają na chwilę, ale nie zakochują tak jak w innych... Co takiego mają w sobie te kobiety, w których faceci zakochują się na śmierć i życie? Jak myślicie?

Gość gość
pewnie była jego pierwszą! poszukaj prawiczka

Gość gość
seksowną

Gość zawsze szczery
inna niz ty, to oczywiste

moim zdaniem pewna siebie - ale w taki wulgarny sposob ala doda czy inna panna podobnych lotow (ludzie dzis myla pewnosc siebie z tanim tupeciarstwem ktore jest zenujace). Po drugie nie ma sie co skupiac na facecie i tematch wokol - bo stad szybka droga do desperacji, trzeba zyc wlasnym zyciem i na nim sie skupiac - mezczyzni cie znajda i bedzie wkim przebierac;-) Co do restzy to ile panow tyle preferncji - ale ogolna prezenca na ktora nie sklad sie tylko suchy wyglad ale i osobowoac (wyrazana np poprzez gesty czy usmiech odpwiedneigo rodzaju w odpiednim czasie) - to bedzie wazniejsze niz doktorat a socjologii;-)

Gość gość
nie wiem :D

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) Zawsze szczery - no Ameryki nie odkryłeś, dlatego pytam tutaj, może się czegoś dowiem i naprawię w sobie :P

Gość gość
Znajdź takiego,dla którego nie będziesz musiała się zmieniać.

Gość gość
wiesz co ? Nie wpadaj w panike , nie zastanawiaj sie , bo to nic nie zmieni .Sa kobiety , ktore maja to COS , ale tego nie mozna sie wyuczyc .To sie ma .To moze byc "k***ik" w oczach ( przepraszam za brzydkie okreslenie) , to poruszanie sie kobiece ( tak tak -kobiece - kocie ) , to sympatia i aura , ktora roztaczaja wokol siebie . Takie fluidy , ze nawet najwiekszy zatwardzialec wpada w "aure " tej kobiety . gna mu sie nogi , sopel w sercu zamienia sie w goraca wode . I wcale nie trzeba byc wielce madra , wielce wyksztalcona, oczytana, pasjonatka .Tak niektorym kobietom za friko los podarowal to COS. Ale co maja robic inne ? A no nic .Czekac na swojego" zaba", zagladac pod mchy i byc soba.Zawsze kazda zaba znajduje swojego ksiecia .Moze dluzej to trwa , ale nie slyszalam jeszcze , by ktos musial SAM byc z przymusu .Z wlasnego wyboru -tak, z koniecznosci -nie. Usmiech na usta i dalej kobieto w las :-) Elena.

Gość gość
sa seksowne

Gość gość
jestes moze 1 z dnia urodzenia .bo one nie moga zatrzymac facetow.

Gość gość
Gość 15:40 Idealnie trafiłaś. Ja właśnie wpadłem jak śliwka w kompot.. Twój opis tego CZEGOŚ, to właśnie to co sprawiło że się w niej zakochałem. Teraz nie mogę myśleć o niczym innym, usycham z tęsknoty za nią :(

Gość gość
No właśnie, to "coś" w osobowości, czego mi właśnie brakuje. Znam kobiety, które ledwo skończą związek, a już mają koło siebie następnego zakochanego, takim to dobrze... Ja mam chyba ten problem, że nie umiem wytworzyć tej aury, takiego klimatu, intymności między mną a facetem :( A z urodzenia jestem 7, podobno też mają problem ze związkami :P

Gość gość
coz ? Takie sa te kobiety z tym CZYMS .Gdziekolwiek sie pojawia , chce sie je dotknac , pobyc w ich otoczeniu , ogrzac sie ich blaskiem . Przyciagaja one , jakby mezczyzni byli cmami i lecieli , ku swiatlu . A swiatlo moze poparzyc :-P O ile nie wykorzystuja tego , jesli sa jeszcze kochajace , uczciwe, lojalne , wierne - to takowy Pan jest szczesciarzem .Nawet wygrana w totka nie jest porownywalna do takiej kobiety . Elena :-D

Gość gość
Elena dobrze to ujęłaś. Ja podsumuję - sexapil. I nie musi być piękną modelką z idealną figurą,cerą,włosami. To chyba faktycznie dar natury. Taki dar przyciągania samców.

Gość beznadziejna___
No to ja zdecydowanie nie mam tego czegoś.

Gość gość
:-D dzieki .Elena .

Gość gość
Faceci wyczuwają pewność siebie, połączoną ciepłym usposobieniem i doprawioną ciętym a zarazem inteligentnym i dowcipnym językiem, Do tego dochodzi luz wewnętrzny i naturalność. Niekoniecznie super uroda.

Gość gość
Dla wielu być może nie masz,ale jeden z nich na pewno zauważy w Tobie " to coś".

Gość gość
No włąśnie nie załamuj się. Zadbaj o siebie.Ale nie o wygląd ale spokój psychiczny. Luz, pewność siebie i optymizm. To przyciaga.

Gość gość
faceci lubia pewne siebie.

Gość zdrowo_walnięty
Sama zaczynam się bać, że nie jestem w stanie sprawić, żeby facet się we mnie zakochał. Nie mam może tego "czegoś" w sobie, jakiegoś uroku, czegoś co może zafascynować faceta. xxx Masz tylko tego który odkryje to nie spotkałaś. Nie nie można zrobić to się samo dzieje albo i nie.

Gość gość
moze takie przeznaczenie.karma rodowa .klatwy itp

Gość gość
ja tez nie moge znalezc odpowiedniego faceta.

Gość gość
Trzeba być po prostu sobą, nic nie udawać

Gość gość
a pewno nie można być babo-chłopem, trzeba być sołym bo t zasze przyciąga, toksyczna, wiecznie niszczęśliwa odpycha. Poza tymniestey powinnaś być szczupła, mieć dłużze włosy i do tego mieć charakter któy zawojuje ...po prostu powinnaś być pozytywna

Gość gość
Ja jestem taką kobietą . Trzeba kochać życie przede wszystkim. Trzeba kochać siebie. Ważę z 10 kg więcej niż powinnam jako wieszak (taka moja waga kiedyś była !! Mam 168cm i 65 km wagi!! Na każdym spotkaniu, na każdym, czytaj dokładnie, każdym dopisz sobie co chcesz!! Wyrwę faceta !! Chcesz znać przepis!! Nie jestem wygłodzoną debilką!! Cycki mam schowane i dupę!! Uśmiecham się i emanuję szczęściem!!!

Gość gość
Rozejrzyj się, nie tylko szczupłe, nie tylko z dłuższymi włosami mają wzięcie. Z tym, że pozytywna osoba przyciąga jak magnes to się zgodzę :-).