Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniaczek

Sylwester w górach co polecacie?

Polecane posty

Gość haniaczek

Planujemy z chłopakiem Sylwestra w Tatrach i szukamy czegoś godnego polecenia. Nocleg mamy już jakiś na oku ale sama zabawa Sylwestrowa jeszcze nie jest zaplanowana. Znacie jakies fajne miejsca? szukamy czegoś eleganckiego bo to dla nas wyjatkowa okazja :)

Gość gość
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóoory lasy jeziora wszędzie można sie pobzykać :)

jeśli zależy Ci na dobrej zabawie w gronie młodych osób to jest to dobry wybór, korzystaliśmy ze znajomymi z ich letniej oferty i było super (odpowiedni standard zakwaterowania, świetne imprezy i kadra która pomaga w integracji grupy)

Gość gość
Hej, ja jadę w Beskidy do Żywca a mianowice do http://www.hotelodys.pl/ czytałam dużo pozytywnych opinii i mam nadzieję, że będzie fajnie. Program jest bardzo bogaty i okolica wydaje się przepiękna.

Gość adelllll
no właśnie chciałam zapytać jak z opiekunami w Party Camp czy też są wyluzowani czy sztywni, myślałam o jakimś takim sylwestrze wyjazdowym w gronie młodych osób, nie mam jeszcze planów a przecież za czymś fajnym trzeba rozejrzeć się dużo wcześniej.

Gość luxmonika
Ja ze swojej strony mogę również polecić Party Campa :) Byłam z nimi 2 razy na Bałkanach i zawsze dopisywał mi świetny humor na tych wyjazdach :D Przyczyna prosta - jak to piszą ludzie wyżej biuro niezwykle dba o integrację uczestników :)