Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjatyor

Sponsor a nowa miłość

Polecane posty

Gość anastazjatyor

Witajcie. Mam 21 lat a od roku jestem w pewnej relacji z mężczyzną 15 lat starszym ode mnie. Nasz związek jest dziwny ale zaakceptowałam jego wymagania względem mnie a m.in to, ze mam nie spotykac sie z innymi mężczyznami na seks czyli nie zdradzac go. Spedzam u niego 4 wieczory w tygodniu i jestesmy parą na zasadzie bez zobowiązań tzn. mielismy być bo ostatnio zaczął okazywac zazdrość!? i w ogóle zaczął traktowac jak jego własność a przeciez płaci mi... Wracając do tematu to ostatnio poznałam mężczyznę w którym sie zakochałam w wzajemności i spotykamy sie...jednak nie zerwałam kontaktów z tym pierwszym nie w obawie o pieniadze ale o to, że w złości opowie mojemu kochanemu o tym że mi płacił.Co robić?

Gość gość
powiedz że masz lepszą propozycję finansową i z uwagi na ...matematykę:-) czas zakończyć tę relację kasa za urodę bo już Ci nie po drodze. Musisz udawać silną i wyrachowaną aby doszło do niego że albo aneks do umowy ( np. 5 tyś więcej albo wypowiadasz mu pracę) bądź serio i nie pokazuj emocji