Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już miłość?

Polecane posty

Gość gość

Mam następujące objawy: Szybsze bicie serca, nie mogę mówić, drżą mi ręce z nerwów, nie potrafię się na niczym skupić, chce mi się se/xu z tą osobą i o niczym innym nie mogę myśleć.

Gość gość
zakochanie

Gość gość
Znacie jakieś sposoby by się opanować? Ciągle mam wrażenie że za moment zemdleje gdy ją widzę.

Gość gość
Na pewno zakochanie. Pogadaj z nią i powiedz co czujesz. Moze ona ma to samo.

Gość gość
e tam milosc .No cos ty -nie na tym etapie .Teraz krew odplywa ci z mozgu - do pewnego narzadu , ktorym mozna otwierac wszystkie sezamy swiata . Stad wrazenie omdlenia . Zwietrzyles swoje feromony i tyle . Elena.

Gość gość
Nie mogę porozmawiać. Mowę mi odbiera gdy ją widzę..

Gość gość
Od zakochania do miłości daleka droga ale jetsteś już blisko. Odpowiedz sobie na pytania: Czy chcesz dobra tej osoby? Czy pomagasz jej albo byłbyś w stanie pomóc za wszelką cenę? Czy dla niej mógłbyś coś zmienić,poświęcić? Jeśli tak to jesteś blisko miłości.

Gość gość
Ale rozmawiasz z nią czasami? Czy nigdy?

Gość gość
Jak to zmierzylem swoje feromony? Mogłabyś jaśniej? Znam ją od roku od początku mi się podoba, ale w przeciągu ostatnich 3 miesięcy moje uczucia nabrały na sile bardzo mocno. Potrafię cały dzień w łóżku przeleżec nic nie robić tylko marzyć o niej ..

Gość gość
Rozmawiam.. ale nie na tematy prywatne.. ciężko mi się nie raz wysłowić. I oczywiście że zrobił bym dla niej wszystko. Dostaje szału zazdrości kiedy gada z jakimiś facetami.. a ostatnio czerwienie się na twarzy i boje w ogóle przebywać przy niej. Czuje że ona wie ..

Gość gość
Może ona myśli że jej nie lubisz.Twoje zmieszanie odbiera jako oschłość i obojętność. Czemu czujesz że ona wie?

Gość gość
Bo patrzę na nią pełnym pożądania wzrokiem, onieśmielam się, leci mi wszystko z rąk, a dawniej byłem przy niej w miarę wyluzowany.. Czuje że ona wie..

Gość gość
To skoro kiedyś byłeś wyluzowany a teraz jesteś spięty to ona może to odbierać inaczej niż myślisz. My kobiety jesteśmy domyślne ale jednocześnie wrażliwe na zmianę zachowania. Zdarza się że taką zmianę tłumaczymy tym że facet nas nie lubi. Masz czasem chęć uciec od niej bo jest ci za dobrze w jej towarzystwie? Jeśli tak to ona to zauważa ale jak sobie to tłumaczy to tylko ona wie. A ona daje ci jakieś sygnały,oznaki zainteresowania?

Gość gość
Tak. Gdyby nie dawała bym się nie zakochał.

Gość gość
A ja nie potrafię się ogarnąć gdy ją widzę.. Nie mogę zapanować nad swoimi reakcjami.. Wiem że to tak może wyglądać że jej nie lubię, dlatego uśmiecham się do niej dosyć często żeby tego tak nie odebrała.

Gość gość
Masz tak czasami że rozmawiasz na luzie z innymi osobami nawet jak ona jest blisko. A potem jak jesteś z nią sam na sam to wyciszasz się, unikasz kontaktu wzrokowego, nagle tracisz luz i dowcip?

Gość gość
Tak. Dokładnie tak mam, a czemu pytasz? Ale ona też.. nie jest przy mnie tsk swobodna jak przy swoich znajomych. Czasami to wygląda jakbym z nimi gadał a ją ignorował. A ostatnio to przestaje gadać i z tymi osobami kiedy ona np. się pojawi..

Gość gość
Teraz to jestem już pewna że zakochałeś się po same uszy. Gdyby chodziło tylko o sex to raczej byś się nie peszył. Nie działałaby na ciebie tak blokująco. Jak jesteście wolni to działaj. Spróbuj zdobyć się na odwagę i nie unikać jej. Nawiąż luźną rozmowę i może od słowa do słowa dogadacie się.

Gość gość
Mam tak samo z nim, wręcz udaję że go nie widzę :) Jestem bardzo pewna siebie, ale przy nim... nie da się tego opisać.

Gość gość
a kiedy jest milosc?

Gość gość
to moze byc milosc

Gość gość
Wiele razy planuje, że z nią pogadam, zrobię COŚ. No ale za każdym razem lipa, bo jej widok przyprawia mnie o właśnie takie zachowanie głębokiego upośledzenia.. Czuje tak że jak coś jej powiem to zawali się świat, nie wiem. Próbuje tłumić to w sobie, żeby się na nią przypadkiem nie rzucić. W tym właśnie rzecz, że słyszałem od znajomych o tym, że ma kogoś.

Gość gość
jakbym czytała o sobie i o Nim heh

Gość gość
To zależy kogo ma. Chłopaka , męża, partnera. Jeśli to 1 to jest jeszcze jakaś szansa dla was. Jeśli odp. 2 lub 3 to raczej nic z tego nie będzie ale warto pogadać by oczyścić atmosferę. Może zostaniecie przyjaciółmi? Jakaś kawa, ciastko, piwo. Zaproś ją.

Gość gość
długo to już trwa taki stan u ciebie

Gość gość
Kilka miesięcy.. i cały czas przybiera na sile. Nie jest mężatką.. ale chyba mieszka z nim.

Gość gość
a jakie ona daje Ci sygnały?

Gość gość
Zwykle dźwiękowe, czaszami świetlne, raz zdarzyło się jak dała dymny, wtedy zrobiła się mgiełka i zaczęła brzęczeć.

Gość gość
Odwzajemnia spojrzenie, uśmiecha się, jest dla mnie bardzo miła, ociera się o moje ramię, dotyka swoich włosów, to z takich typowych znaków, które wykonuje większość kobiet. Czasami bywa lekko poddenerwowana i odwraca wzrok. Zdarzały się też pewne dwuznaczności.. ale nie będę o tym pisać.