Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poszlibyście na slub i wesele do kogoś jeżeli ...

Polecane posty

Gość gość

... ten ktoś nie był na waszym ślubie ani weselu? Stopień pokrewieństwa : siostra cioteczna Przyczyna : nie lubi takich imprez.

Gość gość
w sensie do was nie przyszła ale zaprosiła? jak ją lubisz to czemu nie?

Gość gość
ja lubię wesela, więc pewnie bym poszła

Gość gość
ja jak gość 14.56:)

Gość gość
no dokładnie, nie przyszła do nas a teraz zaprasza. Lubić lubię, ale widujemy się sporadycznie

Gość gość
Każdy by chciał żeby goście dopisali :) Ona mój ślub olała. Ja tez nie przepadam za tego typu imprezami ale pamiętam jak mi było przykro jak 1/3 gości odpadło. Dlatego się waham.

Gość gość
matko, co za zawistny naród, później się dziwić, że takie chodzą stereotypy o polakach.. a co to za różnica czy była czy nie była i z jakiego powodu ? chcesz to idziesz, nie chcesz to nie idziesz i tyle

Myślę że nie . Bo wg mnie jej powód - dziecinada. Skoro nie lubi takich imprez to po co sama organizuje ślub i wesele :P U mnie w rodzinie była podobna sytuacja. Kuzyn "A" miał wesele w sierpniu. Kuzyn "B" we wrześniu. Kuzyn "B" , był na ślubie u kuzyna "A ". Znów kuzyn "A" nie przyszedł na ślub "B" . Oczywiście obie strony się wcześniej poinformowały i każdy się dizwił że "B" przyszedł , skoro tamten ślub i wesele olal :D

Gość morning_coffee
Jeśli masz z nią normalny kontakt i Cię zaprosiła, to nie widzę powodu żebyś miała nie iść. A tym bardziej nie jest nim fakt, że ona nie była na Twoim weselu ;)

Gość gość
A ja bym nie poszła. Nie lubi dziewczyna takich imprez a sama taką samą organizuje? kiepską wymówkę sobie znalazła , chyba coś pozmyślała. Pewnie Cie nie lubi i dlatego nie przyszła, bo szczerze mówiąc powód z d**y wzięty.

Gość gość
Ja bym poszła, bo lubię wesela. Poza tym poszłabym nawet nie tyle z sentymentu dla kuzynki, ale choćby po to, aby się pobawić z rodziną, bo na co dzień nie zawsze jest taka możliwość - a rodzinę mam zabawowo fajną ;)

Gość morning_coffee
No właśnie, ja też lubię wesela :D Siostra Cię zaprosiła, więc nie widzę problemu. Może naprawdę nie lubi takich imprez i dlatego do Ciebie nie przyszła, ale organizuje sama wesele, bo wie, że rodzina i znajomi chcieliby tego? Może po prostu potrafi się nagiąć i zrobić coś dla innych, nawet trochę wbrew sobie? Zresztą nieważne, nie ma co za dużo się zastanawiać. Sprawa jest prosta - jesteś zaproszona - masz prawo iść, tym bardziej, że sama ją zapraszałaś :)

Gość Heidiii
Jak potrafi się nagiąć i zrobić coś dla innych wbrew sobie organizując swoje wesele, to by mogła też iść na ślub autorki...

Gość gość
Jeżeli powodem bylo.." bo nie lubi takich imprez" to ja bym nie poszla, 2 lata temu moja kuzynka brala slub i mnie nie bylo na nim ale z powodu ze miesiąc wcześniej urodzilam dziecko,bylam jeszcze w trakcie pologu i nie mieszkam w kraju,ale ona u mnie byla na slubie.

Gość gość
a może chodziło o to ,że szkoda jej było kasy.....ale liczy po cichu na dobry prezent od was

Gość gość
gość, autorka no kuzynka generalnie nigdy nie lubiła imprez, nawet na imieninach powiała się rzadko. To jest chyba trochę tak że jej rodzina i narzeczony się uparli na to wesele bo nie sądzę aby sama na to wpadła . Pójdę na to wesele :) A co mi tam :)