Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wstyd

Polecane posty

Gość gość

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w zeszły czwartek. Mieli zadzwonić do dziś. Nie zadzwonili. Praca nie była pracą moich marzeń ale spełniałam wszystkie warunki plus kilka dodatkowych które rekruter podkreślal na moim cv. Wypadłam z***biście a oni nie oddzwonili. Normalnie niezły wstyd. Ciekawe czemu sie nie nadawałam. Rozmawialo się bardzo dobrze i idealnie odpowiadałam na wszystkie pytania.

Gość gość
Nieźle mnie to przybiło bo jeszcze rozumiem gdybym źle wypadła ale wypadłam serio z***biscie.

Gość gość
Jakiejś biurowej najlepiej. Skonczyłam administracje i mam rok przerwy zanim pójde na magisterke. Chciałam cos szybko podłapac na rok ale ciezko bardzo

Gość gość
Dodam ze mam doswiadczenie zawodowe bo pracowałam w kilku przedsiębiorstwach podczas studiów

Gość gość
Właśnie chce jak najdalej od marketingu a juz najdalej od telemarketingu. Pracowałam tak miesiac i mi sie nie podobało.

Gość
Bez przesady, nie przejmuj się tym tak bardzo :) Widocznie był ktoś jeszcze lepszy :)

Gość gość
hehe no nie zalezało mi na tej pracy ale i tak sie przejmuje bo bylam pewna ze zadzwoniom a nie zadzwonili. heh