Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co tu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Pewna koleżanka z pracy od początku kiedy zacząłem tam pracować, dawała mi znaki zagadywała widocznie wpadłem jej w oko. Ja jednak nie byłem zainteresowany tą znajomością dlatego ignorowałem jej zaloty. Od pewnego czasu traktuje mnie jak śmiecia, nawet obgaduje mnie za moimi plecami, zaczeła być chłodna w stosunku do mnie o co tu chodzi?

Gość gość
Podbijam pytanie panie co w was siedzi że tak się zachowujecie ???

Gość gość
Na prawde nie wiesz?

Gość gość
No nie wiem co jest grane, zależy mi na przyjaznych stosunkach z wszystkimi którzy pracują ze mną pomóżcie pls

Gość gość
Olales ja to teraz ona ma cie w d... normalka. Chce ci zrobic na zlosc a w glebi duzy czuje co innego.

Gość gość
mam wrarzenie rze spodobałeś sie tej kobiecie ale odżuciłeś jej zaloty i dała se spokuj a teraz cie gnembi jak cie obgadóje to nie moszesz jej owiedzieć rzeby tego nie robiła ? albo zajep jej segregatorem w pracy i po sprawie :)

Gość gość
W glebi duszy tzn. Ja mialam podobna sytuacje w pracy. Tez mi sie ktos podobal a nawet bardzo. Ale bez wzajemnosci. Jak sie zorientowalam to poczulam sie upokorzona i postanowilam sie zemscic. A raczej mscic ciagle:-) ale nie tak jawnie, udaje milutka a po cichu podkladam klody pod nogi:-) jesli kobieta czegos pragnie a tego nie dostanie to biada temu ktory za tym stoi:-)

Gość gość
Mysle ze powinienes z nia porozmawiac. Tak szczerze. Popros o rozmowe i tyle.

Gość gość
Ale wy kobiety macie nasrane pod deklem. Skoro ja starałem się być cały czas wobec niej jak najbardziej przyjazny tylko że zignorowałem jej zaloty albo udawałem że tego nie widzę to już będzie tak mnie traktować? Jeszcze brakuje tego żeby skapneła coś szefowi żeby mnie wywalić z roboty, ona jest na wyższym stanowisku i dłuższym stażem ode mnie, będzie się mścić.

Gość gość
Oj nie panikuj chlopaku tylko z nia pogadaj jak czlowiek. Trzeba bylo przyjac zaloty albo chociaz ja pobzykac. Pozatym jak miales okazje to dlaczego nie skorzystales?

Gość gość
trza było w******yć nie byłoby problemu, a może ona po prostu cię nie lubi