Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Chce by on był przy mnie

Polecane posty

Gość gość
jak go kochasz to się powinnaś cieszyć tym , że teraz jest szczęśliwy i właśnie zasnąl błogo wykończony seksem w ramionach ukochanej

Miej sobie dalej seks z kciukiem i jego czterema córkami, ja uprawiam MIŁOŚĆ tylko z moim kochanym ogrem :)

Do tej pory przeleciało mnie tylko 3 facetów :) I faktycznie każdy z nich miał co nosić w portfelu. Po prostu nie zadaję się z biedakami.

Gość gość
Studzia dziś Do tej pory przeleciało mnie tylko 3 facetów usmiech.gif I faktycznie każdy z nich miał co nosić w portfelu. Po prostu nie zadaję się z biedakami. x Jak widać "bieda" to pojęcie względne. Przecież ten Twój nie odwozi Cię nawet z "randki". A może jaka usługa taka zapłata? :)

Ostatnio przyjżdzał po mnie i zawoził mnie pod dom po wspolnym weekendzie

Gość gość
Ma co nosić w portfelu, ale nie stać go na samodzielne mieszkanie? Podobno ma już po 30-tce a jak studenciak mieszka z kumplami? Biedak czy sknera?

Jest w delegacji, a swój domek owszem ma i mam nadzieję, ze wkrótce w nim zamieszkam

Gość gość
Na pewno zamieszkasz. Nie mogłaś mieszkać tam przez dwa miesiące wakacji, ale niedługo zamieszkasz na stałe. Albo masz coś z deklem, albo jesteś prowokatorką (marną).

Gość gość
hahahaha ale bajki. a prawda jest taka , że biedne polki za przystankiem PKSu podwinąwszy na szybciora kurtynę za 2 paczki marlboro i piwo się jedzie

Pomarańczowa ***** ten domek stoi jakieś 300 km od miasta w którym ja studiuję i on pracuje. Niestety bywa tam tylko raz na jakiś czas, bo ma pracę i musi wynajmować tutaj mieszkanie. Właśnie dlatego sie poznaliśmy.

Gość gość
no tak, w wakacje nie mogłaś tam zamieszkać, ale jak musisz chodzić na uczelnię (oddaloną o 300km) to zamieszkasz to tak samo prawdziwa historia jak ta o pełnym portfelu faceta, którego nie stać nawet na mieszkanie w samodzielnym pokoju

Jeśli by wszystko było takie proste jak w mniemaniu niektórych forumowiczów, to świat byłby piękny :D Najpiękniejsze w tym wszystkim, że tak bardzo się mną interesujecie przy czym nigdy się do tego nie przyznacie. Spadam z tego kur/widołka, dobranoc

Gość gość
Studzia dziś Kończę studia za 3 miesiące kur/wino smiech.giflapka.gif x nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz ja nie daję tyłka facetowi, który ma d..ie to, że nie mam gdzie mieszkać (gdybym nie miała) i którego nie stać na odwiezienie mnie do domu

Gość gość
rzeczywiście ten twoj facet to bogacz jak musi wynajmować mieszkanie z kumplami, sam sobie wynajać nie mógł? albo kupić jak taki miliarder?:classic_cool:

moon - ty masz k****a, a ja armatę i to nie problem by wujek rozsadził nią czyjś polaczkowy zad :D 🖐️

Przecież przemo ma 23 lata a jakby go tak jeszcze poddać lekkiej charakteryzacji to wypisz wymaluj :)