Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przyjemni lekarze czy takich spotykacie

Polecane posty

Gość gość

albio ja taka anty sympatyczna jestem albo juz kazdemu odbija. Dzis chcialam zapisac corke do dentysty. chodzilam juz wczesniej do inej ale nie jestem z niej zadowolona. wiec postanowailam zmienic. I poszlam do pewnej pani stomatolog. dzis miala przyjecia od 8-12 na kase chorych. ja bylam jakos 12.10-12.15 jeszcze jakies 3 osoby do rejestracji. i z 15 minut to zajelo. i wchodze do gabinetu zeby zapisac na wizyte a ona do mnie z wielka buzia ze zamkniete i nie ma dzis zapisow na kase chorych bo jest po 12. Czy to nie jest chore?

Gość gość
Też tak mam. Podobnie się zastanawiam czy mam wredny wyraz twarzy/ ton głosu czy ludzie upadają stają się zwykłymi chamami...

Gość gość
Mamy wrednego ortopede. Nie lubię tam jeździć, jest innej narodowości i chyba nie lubi kobiet, stąd ta wredota. I np.rodzicom dziewczynki mowi "nie sadzać" a rodzicom chłopcow w tym samym wieku tego nie mowi. Dentyste mam miłego :), pediatrę córki też. Ogolnie nie jest źle, tylko ten ortopeda :P

Gość gość
x" dzis miala przyjecia od 8-12 na kase chorych. ja bylam jakos 12.10-12.15" O 12.15 lekarz nie miał nawet prawa przyjąć Cie na NFZ, więc oceniasz coś, na czym się nie znasz.