Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cierpię 6 miesiąc po rozstaniu z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

z która byłem 2,5 miesiąca bo ta przez cały czas mnie szantażowała i manipulowała , na koniec mnie zdradziła z byłym do którego wrócił jej były facet. Cały ich związek opierał się na seksie który ona nie chciała ze mną uprawiać. Nigdy mnie nie kochała a byłem tylko z nudów, cały czas kłąmała i wykorzystywała. Teraz czasami pisze do mnie że jestem c*****y i że jest mnie jej żal. Jestem zestresowany, nie jestem w stanie na niczym się skupić. Nie mogę zgłosić tego jako stalking bo ona robi to zbyt rzadko. Co robić?

Gość gość
Napisz jej że ma spierdalać i że jest dziwka , że ma mordę jak betoniarka , cipę jak wiadro , a dupę jak rynnę

Gość gość
Na to wychodzi ze ona złości się bo tak naprawdę sama czuje się c*****o. W dodatku musi być kompletna idiotka chcą a uwagę odwrócić od siebie. Ciesz się ze z nią nie jesteś i śmiej się z jej nieudacznictwa. Następnym razem dobieraj sobie dziewczyny mądrzej a nie jak leci

Gość gość
oczywiście zawsze po czymś takim pisze po kilku dniach że chce się pogodzić, ja to p*****le bo potem ona znowu zaczyna wciskać mi że to wszystko moja wina i że to ja płowieniem zacząć ją przepraszać.

Gość Google 94
Olej ją i w ogóle nie odpowiadaj na jej wiadomości

Gość gość
nigdzie nie będę szedł, chcę tylko zapomnieć o niej

Gość gość 222222
Tego kwiatu jest pół światu. Sam widzisz jak Cię traktowała, naprawdę żałujesz tego rozstania? Olej ! Nie wyszło, bo wyjść nie miało, jak takie rzeczy się działy. Martw się o siebie i nie zwracaj uwagi na to, co ona pisze. W ogóle na Twoim miejscu bym ją usunęła z tego czegoś, przez co do Ciebie pisze (nieważne jaka to droga komunikacji), zerwałabym wszelki kontakt - tak najprościej wyrzucić z pamięci i najskuteczniej. I wstań rano i zacznij nowy dzień z myślą, że jest tylko twój i wykorzystasz go jak chcesz, poznasz kogo chcesz i rób to, zamiast ciągle rozmyślać co było. Proste to nie jest jak człowiek cierpi, ale jak sam sobie nie postanowisz, to ciągle będzie beznadziejnie.

Gość gość
dostała bana , na szczęście mój numer skasowała dzieku bogu nie truje mi d**y ciagłym godzeniem się a potem obrażaniem mi

Gość gość
Bylem z dziewczyna 9 lat, Mam 25lat ona o rok mlodsza. Co prawda nasz zwiazek nalezal do burzliwych, rozstawalismy sie chyba z 5 razy, mimo wsyztsko zawsze ja kochalem. Ktoregos wieczoru doszlo do klotni i rozstalismy sie mimo iz moja partnerka mowila ze tez tego nie chce,ale wiadomo w nerwach rozne rzeczy sie robi....ja nastepnego dnia juz zalowalem. Ona nie chciała już powrotu. Zacząłem robić wszystko by ją odzyskać, jednak wszystko na nic…. Zdecydowałem się w końcu na urok miłosny ( u zachwalanego tu perun72@interia.pl) i w końcu powróciliśmy do siebie…. Układa się nam kapitalnie, jesteśmy szczęsliwi jak nigdy.