Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to już przesada??

Polecane posty

Gość gość

Od poniedziałku do piątku wstaje o 5.00. Kąpie się codziennie rano, myje włosy, depilacja, balsam,perfumy, odzywki na włosy itd. Ciuchy mam przygotowane na dzień przed. Około 6.10 jestem gotowa, wypije tylko trochę kawy bo na więcej nie mam czasu o 6.20 wyjeżdżam. O 7.20 jestem w szkole. Od razu idę do łazienki poprawić makijaż i perfumuję się jeszcze raz. Potrafię na lekcji poprawić makijaż, czeszę się kilka razy na każdej lekcji. Wracam do domu o 16.30 od razu sprzątam zajmuje mi to godzinę ( odkurzam, ścieram kurze ze wszystkich mebli, podłogi itd.) Biorę długą kąpiel. Robię lekcje, chociaż zazwyczaj robię wszystko do szkoły w weekend w nocy. Moje zeszyty są idealne, każda kreska równo. Nie mam czasu na chłopaka.. Kiedy mam już trochę czasu,żeby się z kimś spotkać to i tak tego nie robię bo gdybym podjęła czas na przygotowania to randka trwała by chyba 10 minut :) Każdy ciuch nawet spodnie ubieram tylko raz i do prania, ręczniki też. Jak mam wolne to kąpie się nawet 3 razy dziennie: rano, po bieganiu i wieczorem :) rodzina zarzuca mi przesadną dbałość o siebie. Mam mnóstwo kosmetyków. Popadam chyba w zakupoholizm. Mam na to wszystko czas, wygląd am zawsze dobrze ale nie mam czasu na miłość , "szczęście"... też tak macie? Czy to ja przesadzam? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować