Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slodka i Winna

Polecane posty

Gość gość

Ile nicków ma Slodka i Winna? Co wieczór nowy?

Gość gość
te z awatarami plus stawiam, ze Noena piszaca u wilka i Tao Yin pisząca u Koke to też kuxwa ona:( może trzeba ja ubezwłasnowolnić?

Gość gość
Hahaha loguje się na nowo bo już swoich nickow nie pamięta!!! :D Dragi za mocne może dostała. :P

Gość gość
Na bank to ona. Jak tylko przeczytałem u wilka teksty noeny wiedziałem, że to ona. Miałem nawet napisać, ale już ręce mi same opadły. Ten sam styl i te same teksty.k***a nie piszcie już o tej wariatce. Niech sobie stwarza wirtualne życie skoro w prawdziwym jej nie idzie.

Gość gość
Mnie nie ręce opadają na jej widok. :(

Gość gość
mnie zawsze irytował jej styl, dlatego od razu ją "wyczuwam" , ale w tej chwili to mi zaczyna byc jej żal. Ona ma problem z tym ero i brakiem wrażeń w normalnym zyciu. No ok...wcale mi jej nie żal :)

Gość gość
Panona, Gracja Wariacja, Zręczna Aksamitka, Emira to jedna i ta sama osoba.

Gość gość
Zaraz napisze tutaj jej "dobra koleżanka" tłumacząc, ze macie obsesję, a słodka ma wspaniałe życie z dala od ERO. A wypowiedź koleżanki, jak zwykle przypadkowa. Typu pracuje ze słodką, to świetna dziewczyna, ja sama weszłam na to forum, na ten temat przypadkiem,odpieprzcie się. :D

Gość gość
a ten głupi wilk nie kuma bazy, ze ciągle gada z tą samą osobą? Nie możliwe.

Gość gość
Ale żeby co wieczór?! :-o Taka obsesja, choroba :-o

no zesz k***a kim jest wreszcie ta slotko winna moze powinienem z nia popisac? albo ją kochaja albo nienawidzą:D ja nie umiem nienawidziec zamiast tego mam inny dar:P ale na erotycznym to akurat zaleta:P pieprze to:D

Gość gość
Jak tak zyc bez ero nie może, to lepiej byłoby jakby wróciła pod swoim nickiem i stawiła czoło tym, co jej nie trawia a nie robi z siebie kompletna kretynkę. I to razi najbardziej. Po co ten cyrk?

Gość gość
Słodko winna dla mnie jest zupełnie obojętna. pisała coś tam, bo pisała, niczym nie różniąc się od innych. Wysławiła się jednak dużym uzależnieniem od ERO, zakładaniem co rusz nowych tematów i nicków, w których niestety pisała ciągle to samo, a udawała zieloną. Dlatego byle głupek ja wyczuwał. Większy szacunek mam np do Wadery, tez poważnie uzależnionej i potrzebującej psychoterapeuty, ale chociaż zawsze występującej pod swoim nickiem z tematami wieczorem przy... :D

Gość gość
taaa? to wejdzcie do wilka i powiedzcie czy to nie ona teraz tam "weszła" .. czekam na odpowiedzi :P

Gość gość
Ona czuje mięte do starego wilka. To widać, niech sobie gruchoczą dwa gołąbki. ;)

Gość gość
Szalona i przeklęta Lorelei ..buahaha

Jak wy wszystko wiecie. Kto z kim, kto, jak i dlaczego. I po PIŚMIE, PO PIŚMIE poznajecie kto kim jest!:( To jest nienormalne. Dziś na taśemcach też o niej pisano. Kim ona jest, że wszędzie piszecie o niej?

Gość gość
pewna jestem to słodka!!!! :D :D :D Dobre! My wszystko wiemy. A tak serio, nie powiem ci po czym słodką poznaje, bo się wycwani.

Gość gość
to bardzo proste :P, ale ok, tez nie zdradzę, niech brnie :)

Gość gość
te pewna jestem :D który to post? taka "oj jak wy jesteście beznadziejni siedząc tutaj" a sama kolejny dzień przegrywasz. HIPOKRYTKA!

Gość gość
ta pewna- juz na każdym temacie chyba była :P Desperatka :P Przykre :) chyba ja drazni, że wszyscy ja mają , wiadomo, gdzie :)

Gość gość
pewna jestem Nie przechodzę na priv. No, żeby jasność była.. x :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość gość
gość 2014.11.14 Słodko winna dla mnie jest zupełnie obojętna. pisała coś tam, bo pisała, niczym nie różniąc się od innych. Wysławiła się jednak dużym uzależnieniem od ERO, zakładaniem co rusz nowych tematów i nicków, w których niestety pisała ciągle to samo, a udawała zieloną. Dlatego byle głupek ja wyczuwał. Większy szacunek mam np do Wadery, tez poważnie uzależnionej i potrzebującej psychoterapeuty, ale chociaż zawsze występującej pod swoim nickiem z tematami wieczorem przy... smiech.gif :D:D:D