Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie czuje podczas 1 razu?

Polecane posty

Gość gość

powaznie pytam kobiety, ktore maja to za soba, bo wole wiedziec czego sie spodziewac ;-)

Gość gość
Będzie bolała i jak nie jesteś zaangąźowana uczuciowo tego nie rób.

Gość gość
zaangazowana jestem ;-) a co bede czuc poza bolem?

Gość dupka1
dupke

Gość gość
ja czułam zażenowanie próbowaliśmy trzeci raz nie żartuję moja błona była chyba ze stali długo pamiętałam ten ból i jeszcze w trakcie kumple mojego faceta zaczęli się dobijać do drzwi nie rób tego w akademiku :D

Gość gość
Bol.

Gość gość
Jak się wargi cipki rozchylają

Gość gość
Ja byłam prawie pewna, że nic mnie nie będzie bolało przy pierwszym razie (bo a to tampony, a to usg transwaginalne), a jak już przyszło co do czego, to mnie zamurowało, bolało w sumie bardzo, udało się za drugim razem. Bardzo dziwne uczucie. Krwi nie było, ale ból tak, takie napieranie i rozrywanie. Ale przejdziesz przez to, spokojnie :)

Gość gość
ja podczas mojego pierwszego razu byłam po %. ale nie byłam pijana :P po prostu wypiliśmy trochę wcześniej i w sumie to dobrze, bo się rozluźniłam i nie czułam takiego bólu jak za drugim czy trzecim razem. pierwszy raz nie bolał mnie prawie wcale, gorzej z kilkoma następnymi. ale pierwszy tak mi się spodobał, że ciągle chciałam więcej, nie zwracając uwagi na ból :P w zasadzie bolało mnie tylko na początku, a po chwili było już tylko przyjemnie :)

Gość gość
jak poznalam chlopaka to mi sie tak spodobal ze pomyslalam ze on bedzie tym pierwszym i tak sie stalo po parunastu spotkaniach.Pojechalam z nim na pare dni nad moze,gdy przyszedl ten wieczor,wszystko bylo super dopoki nie ujrzalam jego czlonka, az sie wystraszylam ze jak wejdzie we mnie to mi moja pchizda peknie, Olejkiem intymnym sobie dziurke posmarowalam, troche na odwage wypilismy% W sumie na poczatku troche bolalo, ale przyjemnosc byla silniejsza od bolu, tylko ze na drugi dzien ledwo chodzilam

Gość gość
troche na odwage wypilismy% W sumie na poczatku troche bolalo, ale przyjemnosc byla silniejsza od bolu, tylko ze na drugi dzien ledwo chodzilam//////////////na pewno przez alkochol :D

Gość gość
ja się rozdziewiczyłam sama wibratorem i pierwszy raz facetem to czułam tylko przyjemność :) polecam.