Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade ws zony

Polecane posty

Gość xen
Pozornie idealna rodzina,w której coś szwankuje.Okazujesz zazdrość żonie?Nie mam na myśli słownej,chodzi o twój nastrój.Może być inaczej,jesteś zbyt zaborczy?Czy nie przeszkadza ci,że żona pójdzie do pracy?

Gość gość
Jestem kobieta więc mogę powiedzieć ze widzę to w kategorii ONA ma specyficzny temperament i lubi się bawić Niby nic złego ALE niebezpieczne to jest gdy słowa zmienia się w czyny A najważniejsze że to co w głowie to połowa drogi do pokonania Myślę też ze każda kobieta lubi gdy się podoba facetowi więc to tez naturalne Wazne czy umie zakończyć w pore te zaloty A moim zdaniem skoro sama zaczepia syna koleżanki to smród już jest

Autorze, moim zadniem ona jest niezasapokojona (niekoniecznie seksualnie byc moze emocjonalnie coby swiadczylo ze boryka sie z niska samoocena), lub jest ustatyfakcjnowana zwiazkiem z Toba. Dlatego co i rusz ktos staje jej na drodze jak nie ssasiad, to czyjs syn, to pan z warzywniaka - i co bedziesz ja tak szpiegowal??? Predzej czy pozniej ona znjadzie to czego szuka, bo ze szuka nie ulega watpliwosci.

Gość gość
Zaborczy nie jestem a zazdrosny to tak jak wszyscy kto coś slusznie podejrzewa

Gość gość
I stalo sie chodzi wkurzona jak osa,wczoraj sie do niej malo odzywalem chodzi i noe wie co kest grane,kupilem winko na miły wieczór ae powiedziała że nie będzie piła chodzi i burczy coś pod nosem nic nie pasuje

Gość gość
Huj co bedzie to bedzie stoje przy swoim i dalej sie nie bede odzywal,a wieczorem sam sie zalkoholizuje