Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowacytryna

21 dc cyklu i mała plamka krwi

Polecane posty

Gość fioletowacytryna

witam ;) cykle mam 26 dniowe, miałam ostatni okres 24.10 więc z moich obliczeń wynika że powinnam dostać następny ok 18-19.11 mam bardzo regularne cykle ale ... wczoraj miałam plamienie dosłownie kilka kropli co to może być?

Gość gość
Wiele rzeczy, plamienie z nadżerki np., zdarzyło mi się ze 2 razy i nic nie zwiastowało.

Gość gość
dzieki, tylko że mi się nigdy tak nie działo, kochałam się z mężem bez zabezpieczenia i teraz myślę że to ciąża

Gość gość
Ciąża też może być, ale nie musi...

Gość fioletowacytryna
pojde do apteki po test ciążowy chyba, czuje jakbym miała stan podgorączkowy

Gość gość
zapewne chcesz usłyszec ze to plamienie implantacyjne....przyczyn moze byc wiele. Oczywiscie nie wykluczam ze to moglo byc wlasnie to plamienie.Jedno co ci moge poradzic to czekaj do terminu @ a nawet dalej i zrob test bo z własnego doswiadczenia wiem ze takie nakrecanie sie nie jest najlepsze . Ja po dluuugich staraniach zobaczylam swoje upragnione dwie kreski, ktore po 3 dniach zamieniły sie w @ i to bardzo bolesny byla to ciaza biochemiczna.Tobie powiem tyle czekaj cierpliwie nie doszukuj sie objawow i nie stresuj tym wszystkim bo to szkodzi. Jeżeli starasz sie o dziecko życze Ci jak najlepiej :)

Gość gość
Wiele ciąż kończy się w okolicy spodziewanej miesiączki, potwierdzona ciążą to zarodek i bijące serduszko. Nie ma co się spieszyć z testem.

Gość fioletowacytryna
bardzo dziękuję za odpowiedzi :) no powiem szczerze że się nakręciłam na dzieciątko, mam już 38 lat i 15 letnie dziecko, pomyślałam o 2 staram się być opanowana ale przyznam że czuję się dziwnie - oblewają mnie poty, kłucia jajników, pobolewania brzucha, ból głowy, podwyższona temp. ale muszę zaczekać do tego 18 chyba z tym testem.... a może to poronienie?

Gość gość
niewiadomo musisz czekac bo jak ja przeszlam ciaze biochemiczna duzo czytalam na ten temat i pisalo ze taka ciaza moze sie zdarzyc jezeli mamy jakis duzy stres zwykly katar czy poprostu zarodek byl obciazony wadami genetycznymi wiec nie stresuj sie i czekaj . Wiem ,że łatwo powiedzieć bo sama byłam dużo razy w podobnych sytuacjach, ale nic innego nie pozostaje. Powodzenia :)

Gość fioletowacytryna
dziękuję kobiety kochane postanawiam uzbroić się w cierpliwość i poczekać do terminu miesiączki ;)