Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie seriale ogladacie a do jakich macie sentyment

Polecane posty

Gość gość

Gdy macie wolna chwile jakie seriale lubicie oglądać i dlaczego? Polskie czy zagraniczne? A jakie seriale pamietacie z dzieciństwa? q q ja oglądam przyjaciółki i czas honoru , natomiast z dzieciństwa pamietam serial droga do avonlea leciał zawsze w niedzielę i po kościele go ogladalam ;)

Gość gość
lubie m jak milosc na wspolnej pierwsza milosc te seriale sa tak zalosne ze fajnie sie z nich posmiac i z wpadek

Gość gość
Teraz to juz nic nie ogladam. Swojego czasu ogladalam m jak milosc, ale naciagane juz jak gumka od starych gaci, wiec skonczylam. Na wspolnej tez juz mi sie przejadlo. A z dziecinstwa i mlodosci najbardziej pamietam beverly hills 90210, dr quinn, droge do avonley. Do teraz uwielbiam tez serial Przyjaciele:-)

Gość gość
Gotham The Following Suits Devious Maids zdecydowanie zagraniczne polskie to chała

Gość gość
Też oglądałam kiedyś Drogę do Avonlea i oglądałam Dzień za dniem ,Cudowne lata .No całkiem niedawno jak mi trafiło w tv Beverly Hills 90210 Teraz oglądam Walking Dead,American Horror Story i Haven .

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
"Przyjaciele " , "Gotowe na Wszystko" a z polskich to " Miodowe Lata " i "Przyjaciółki"

Gość gość
Walking dead, Arrow, Gotham, vikings, the 100, downton abbey, forever, gra o tron. Polskich nie oglądam...

Gość gość
to co puszczają na Tv Polonia Barwy szczescia, Ranczo, Mateusz, Alex teraz co niedziele Alternatywy 4:D

Gość gość
Przyjaciele:-) widziałam chyba po kilkanaście razy każdy odcinek. Bardzo lubię Big Bang Theory. Drogę do Avonlea tez pamiętam- to sie chyba w Kanadzie działo?

Gość gość
Czas Honoru Wataha Dom Grozy Zemsta A place to call home Prawo Agaty - mam sentyment i lubię :) Zagubieni - j.w.

Gość gość
Domek na prerii Dynastia Moda na sukces Breiking bed Gliniarz i prokurator

Gość gość
my kładziemy z mężem dzieciaki spać o 20 a później oglądamy Breaking Bad i The Walking Dead. Polskich seriali raczej nie oglądamy.

Gość gość
Gość 12:12 zapomniałam o Grze o tron :)

Gość gośćop
Oglądam Na Wspólnej i czasami Pierwszą Miłość a mam sentyment do Dzień za dniem, Cudowne Lata, Beverly Hills 90210, Sunset Beach.

Gość gość
Dzień za dniem pamietam lo ba di lo ba daaa :):)

Gość gość
ja oglądam przyjaciółki, lekarzy(chociaż chyba zrezygnuję,bo zrobiło się nudno i nierealnie). czasem na wspólnej, m jak miłość(jakoś lubię klimat tego serialu i chciałabym mieszkać w takiej Grabinie:)) uwielbiam prawo agaty, sentyment mam do luz clarity, siódmego nieba i pełnej chaty :D

Gość gość
barwy szczęścia też są spoko.

Gość gość
Tylko "Chirurgów" oglądam, szkoda że tyle trzeba czekać na nową serię... a pamiętam z dzieciństwa czy tam z czasów nastoletnich "Ich pięcioro", "Dr Quinn" i bardzo miło je wspominam :) Z "Dzień za dniem" który na pewno też oglądałam została mi tylko muzyka w głowie.

Gość gość
obecnie ogladam z polskich przyjaciolki i prawo agaty, a z zagranicznych grey's anatomy sentyment mam do serialu DOM, moim zdaniem to najpiekniejszy polski serial, ogladalam go kilka razy i zawsze lubie do niego wracac, mam wszystkie odcinki na DVD :)

Gość gość
Ogladalam: Gotowe na wszystko Dexter Jak poznalem wasza matke Mam sentyment zas do brazylijskiej telenoweli Klon:P Z okresu dziecinstwa pamieta Dr Quinn, Beverly Hills 90210, Domek na Prerii, Droga do Avonlea

Ja obecnie czasem w telewizji zerknę na Prawo Agaty, a tak to pokończyło się to co oglądałam. Mam sentyment ogromny do "Gotowych na wszystko" to zdecydowanie mój ulubiony serial. Zaraz potem jest "Dexter". Lubiłam też oglądać "Californication". Ostatnio zaczęłam oglądać "Grę o tron" i czekam teraz na kolejny sezon. Swego czasu też wciągnęło mnie "Downton Abbey", ale nie oglądałam wszystkich sezonów, bo potem trochę mnie zaczął nudzić.

Gość gość
Ja teraz oglądam na wspólnej, czasem m jak miłość, ostatnio wciągnełam się w ,,przyjaciółki", a jak byłam mała oglądałam dr Quinn i Klan :D

Gość gość
oglądałam/oglądam American Horror Story (nawet nie wiedziałam, że już nowy sezon :p nie miałam czasu śledzić) Supernatural The Walking Dead (teraz się fajnie rozkręciło, chociaż i tak wolę komiks - jestem fanką od bodajże 2006) Dexter był fajny - ostatni sezon to pomyłka Gotham Byli (the eXes) 3 planeta od słońca - nadal sobie oglądam, genialny serial z lat 90

Gość gość
3 planeta od słońca to był wypas.Gdzie to oglądasz bo ja ostatnio o tym myślałam fajnie by było popatrzeć jeszcze raz.

Gość gość
sporo oglądałam kiedyś na iitv. info ale dużo odc już nie działa, 3 planetę możesz znaleźć na YT :) youtube.com/watch?v=8lAVgFp00Ic nie wiem czy jednak czy są wszystkie sezony

Gość gość
Walking dead uwielbiam , rick sam sex tylko moglby ta brodę zgolić :)

Gość gość
Moje ulubione to Gotowe na wszystko, Lost, Dexter, The Walking Dead, Breaking Bad, Gra o Tron, oglądałam też Being Human wersję brytyjską i True Blood, ale tych dwóch ostatnich nie skończyłam bo się głupie zrobiły a teraz oglądam Zbuntowanego Anioła bo mi się przypomniał :D

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Zapomniałam ...teraz oglądam "Wspaniale stulecie " i jak dla jest świetny bo taki inny .

Gość FAJNIE JEST
Nie mam czasu na oglądanie bredni. Pracuje od godz.7,15,15.Po drodze małe zakupy, obiad.Wole przeczytać ciekawą książkę, o ile znajdę troszke czasu wieczorem! Polskich tasiemców nie znoszę

Gość gość
a jaki to problem oglądać seriale w dobie internetu wtedy, kiedy nam to się podoba, a nie jak jest nadawane?:) Ja też nie miałabym czasu latać z kanału na kanał, uważam to za stratę czasu i nawet wolę książkę, ale jak mam ochotę na serial (byle nie polski czy inny tasiemiec) to wszystko oglądam w necie, nawet i z jakimś tam poślizgiem z nowymi odcinkami, ale czy to ważne ?