Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niespodzianka dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Postanowilam pojsc na calosc. Jako ze ostatnio miedzy mna a moim facetem nie ukladalo sie za bardzo postanowilam zrobic mu niespodzianke. Teraz wlasnie spi ale jak wstanie i pojdzie pod prysznic, przebiore sie w mega seksowna bielizne, ponczochy i wysokie szpilki, wyzywajacy makijaz poloze sie do lozka, rozloze nogi i bede sie bawic pipka. Jak przyjdzie to zapytam czy mi pomoze :D i tu pytanie do was, chce to zrobic na maksa zeby pamietal ten seks dluuugo, (zawsze bylo na spokojnie, moze dlatego ze troche sie siebie jeszcze wstydzilismy). Dodatkowo powiem mu zeby mnie zerznal na stole od tylu ( myslalam zeby mu powiedziec zeby potraktowal mnie jak swoje dzi, ke). I tu pytanie do was? Co jeszcze moge zrobic? Jak go nakrecic? Nigdy tego nie proponowalam ale jak ma byc na maksa to pomyslalam ze powiem zeby spuscil sie na twarz ( oboje jestesmy mega zboczeni ale jeszcze nikt sie nie odwazyl az tak tego rozegrac). Co jeszcze moge zrobic? Od razu mowie, ze wszystko poza analem :D

Gość gość
No nie wierze, ze nikt nic nie wymysli...

Gość gaajowy
tak, tak. Zrób to, a facet potem będzie myślał że jak on jest w pracy to ty uprawiasz gang bang z sąsiadami. I że wogóle zanim cię poznał byłaś rżnięta we wszystkie dziury. Owszem. Faceci lubią takie rzeczy robić, ale nie ze swoimi kobietami.

Gość gość
Moj facet wie, ze jestem tylko jego. Chce go mega zaskoczyc, wiem ze mu sie spodoba. Z reszta tez tak lubie

Gość gaajowy
a nie chodzi po głowie ci z dwoma?

Gość gość
Nieeee. On mi w zupelnosci wystarcza

Gość gaajowy
już to wcześniej pisałem. Ale wkleję ci to co mnie się przytrafiło. I znam wiele mężatek, które o tym myślą tylko im brak odwagi. Xxx to było parę lat temu. Jedziemy z kolegą pociągiem. W pewnym momencie dosiadła się do przedziału taka fajna blond 30stka. Jak to zwykle bywa, wywiązała się rozmowa. Kolega zaproponował po kieliszku. Po następnym. Wtedy zaczeła opowiadać że mąż w delegacji, a ona się nudzi więc jedzie odwiedzić rodzinę. Że mąż to cienki w łóżku. Że nawet dzieciaka niepotrafi zrobić. Wtedy kolega zażartował że dzieciaka jak dzieciaka, ale zaległości męża możemy nadrobić. Trochę było śmiechu. Gdy już zbliżała się nasza stacja i mieliśmy wysiadał, kolega zapytał czy chciała by takie zaległości nadrobić. Uśmiech. Chwila zastanowienia. I kiwnięcie głową. Do rodziny już nie pojechała. Co to się działo przez dwa dni. Najpierw uważaliśmy na to żeby nie zaszła w ciążę. A ona żeby na takie rzeczy niezwracać uwagi. Kurde. Ale poszaleliśmy. A sperma to jej leciała wszystkimi dziurami. Potem pojechaliśmy do niej jeszcze dwa razy. Mąż wrócił. Ona spełniła marzenia. W ciążę nie zaszła. Pozdrowienia dla Gośki.

Gość gość
zrób mu głębokie gardło :D

Gość gość
O tym tez myslalam ale lezac na stole? Mam nadzieje ze sie nie udlawie. Kiedys po pijaku probowalismy ale to on siedzial na mnie. Lzy mi lecialy i chwilami prawie rzygalam ale nie bylo najgorzej;p

Gość gość
lezac na stole na plecach spusc glowe i gardlo gotowe

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=EQJYNJEzX_Y