Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się co

Pytanie do Mam. PREZENT dla 2latki

Polecane posty

Gość zastanawiam się co

Witam wszystkie Mamy. Jako chrzestna szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla 2-letniej chrześnicy. Mała ma już niemal wszystko, ponieważ obie babcie prześcigają się w kupowaniu jej zabawek, ubrań, butów itp. Na jakikolwiek pomysł wpadła, okazało się, że mała już to posiada. Pomyślałam więc, że zapytam tutaj - czym najbardziej lubią bawić się Wasze 2-letnie córeczki? Albo co by się im przydało, sprawiło radość? Może tu znajdę podpowiedź co kupić, a mała jeszcze tego nie będzie miała... Proszę o pomoc, drogie Mamy :)

Gość gość
Ja bym kupiła lalkę i wózek dla lalek .

Gość zastanawiam się co
Dziękuję za podpowiedź. To był właśnie jeden z moich pomysłów, ale mała już ma i lalki, i wózeczek.

Gość gość
To może mata wodna lub zestaw do rysowania z projektorem?

Gość zastanawiam się co
Dziękuję. Nie miałam pojęcia, że coś takiego istnieje :) zaraz sprawdzę, jak to wygląda i działa

Gość gość
ja kupiłam mojej chrześnicy sam wózek dla lali :) taki lepszy, głęboki :) lali nie kupowałam bo lale kupiła jej babcia :) my z mężem jesteśmy obydwoje chrzestnymi ale u mojej przyjaciółki :)

Gość gość
Dzięki. Jest to jakaś opcja, bo widziałam u niej tylko spacerówkę dla lali. Może więc taki głęboki by ją ucieszył... Sama nie wiem

Gość gość
A moim zdaniem co za dużo to niezdrowo i skoro ma jeden wózek powinnaś kupić coś innego. Ale to moja subiektywna opinia.

Gość gośćzastanawiam się co
Poproszę jeszcze o pomysły - czym najchętniej bawią się Wasze 2-latki? :)

Gość gość
Wszelkiego rodzaju misie, siostrzyczka szczeniaczka fp, lalki, wózek , mata wodna, tablica magnetyczna, rowerek biegowy. Ulubione zabawki mojej córki.

Gość gość
Lubi jeszcze klocki i te drewnianie i z zestawów duplo, ciastolinę playdoh

Gość gość
Moja córka kochała w tym wieku misie więc może jakiś taki wielki miś? Mata wodna też jest super pomyślem. Jak ja zawsze miałam tego typu delegat szlam do Smyka i się pytałam gdzie są zabawki dla np dwuletnich dzieci. Tam wybór jest olbrzymi

Gość zastanawiam się co
Dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi 🌼 :)

Gość gość
rola kobiety polskiej to c**a sluzaca i niania oraz juz na pewno bez wlasnej osobowosci 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
mata wodna to zabawka od 18 miesiecy, moja dwulatka teraz juz mniej sie nia bawi. a moze koraliki? np. firmy hama? instrumenty muzeyczne? lego duplo? zabawkowa kuchnia?

Gość gość
Ja swojemu chrześniakowi kupiłam namiot z kulkami, tzw. "suchy basen". Był to hit wśród wszystkich prezentów :) Zatem polecam z całego serca :) Na początek kupiłam 200 piłek, a wszystko zapakowałam od razu w skrzynkę na zabawki, zatem jak mały skończy się bawić to można schować zarówno namiot (samorozkładalny) oraz kulki. Polecam :)

Gość gość
ja bym kupiła lalkę i jakieś dobre czekoladki z jej imieniem na www.e-slodycze.eu :)