Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciwita

Duzy brzuch po cieciu

Polecane posty

Gość Gosciwita

Witajcie, Mam 9 miesiecznego synka i duzy brzuch, ktory wiele po ciazy nie zniknal. W ciazy przytylam sporo, bo blisko 20 kg. Waga sprzed ciazy 51 kg, wzrost 160 cm, obwod w pasie max 70 cm, rozm s, dodam ze mam 27 lat. Waga po 53 kg, w basie 84 cm!!! Schudlam szybko, bo karmilam i uwazalam co jem, plus sporo spacerow. Teraz jestem drobna, szczupla z wielkim balonem przed soba. Wyglada to komicznie, zwazywszy ze w ciazy nie jestem. Blisko 4 m-ce po zaprzestaniu karmienia czekslam na miesiaczke, wierzac w to,ze gdy ona nadejdzie brzuch bedzie malal.... niestety. Nikogo kogo znam po ciazy nie ma takiego brzucha, nawet starsze babeczki, ale wszystkie rodzily naturalnie. Przy ogolnie wiekszej tuszy mysle,ze wiekszy brzuch az tak nie dziwi ale ja naprawde wygladam smiecznie. Nie wciagajac brzucha wydaje sie,ze obwod jest wiekszy niz w klatce piersiowej. Jestem zalamana. To wina cesarki?

Gość Gosciwita
Dodam jeszcze,ze nie mam boczkow tylko balon przed spba!!

Gość gość
Raczej nie, wykonuj ćwiczenia na brzuch. A on jest twardy czy to tłuszcz?

Gość gość
Mam podobne wymiary do twoich, 158 cm i 47 kg.W ciąży przytyłam 26 kg.Też miałam cc i dwa miesiące po waga była już taka jak przed ciążą,brzuch płaski jak decha więc nie sądzę,ze u ciebie to wina cesarki