Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość121

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość121

Witam, mam 17 lat i chciałabym się poradzić. 2 dni temu, uprawialiśmy petting z moim chłopakiem. On robił mi dobrze palcami, ja mu ręką. Czasem dotykał mnie tam swoim penisem (nie wkładał ani razu) i nie doszło wtedy do wytrysku. Pod sam koniec, nie dotykał mnie już, i doszedł Jego sperma pojawiła się na moich udach, wytarłam ją dobrze papierem, nie dostała się nigdzie z tego co zauważyłam. Potem obydwoje się ubraliśmy, i nikt nikogo nie dotykał. Dodam, że były to 2 dni po moim okresie (okres mam nieregularny), z obliczeń wynika że miałam dni niepłodne, 0 śluzu. Jestem dziewicą, nigdy nie uprawiałam seksu dlatego martwię się, bo na różnych stronach można się wielu rzeczy naczytać i nie wiadomo co i jak. Głównie chodzi mi o wydzielający się płyn, o którym każdy ma tak podzielone zdanie. Z drugiej strony koleżanki zawsze opowiadają jak to im fajnie bo stosują "przerywany" i nic sie nie dzieje co jest dla mnie dość nieodpowiedzialne. Sumując proszę o szczerą odpowiedź na temat mojej sytuacji, zaznaczam że członek nie znalazł się we mnie ani razu.

Gość gość
plemniki nie potrafią skakać, więc niby jak miały się znaleźć w tobie?