Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki do wrażliwej cery

Polecane posty

Gość gość

mam wrażliwą cerę na twarzy - wiele kosmetyków mnie podrażnia powodując zaczerwienienie a nawet małe krostki. chcialabym korzystac z kosmetyków jak każda kobieta ale neistety jest to mocno ograniczone. mam nadzieję, że dziewczyny z podobnymi problemami mi pomogą, bo szukam akurat jakiegoś antyalergicznego pudru, podkładu. będę wdzięczna za wskazowki! :)

Ja mam podobny problem z wrażliwą cerą :( niestety do tej pory nie znalazłam podkładu ani pudru który by mnie nie uczulił. Próbowałam wszystkie dostępne marki i nic a te tzw.antyalergiczne kosmetyki jeszcze bardziej mnie uczulały :( i nie używam podkładów. Moge podpowiedzieć jak ja teraz robie, bo znalazłam fajny sposób. Kupiłam sobie Uber Tan krem na dzień, który mnie nie uczula a mało tego mam lekko opaloną buzie i dekolt, później jak zawsze maluje oczy i jedynie nakładam delikatnie różu na kości policzkowe i zrobione ;) krem za miast podkładu to super sprawa.

ja mam troszkę wrażliwą skórę która lubi robić kaprysy. Jednak znalazłam kilka firm które się sprawdziły i mnie nie uczulają. Np lubię fluidy, kremy, balsamy, produkty do demakijażu z bielendy oraz lirene. W odróżnieniu do innych firm te kosmetyki mnie nie uczulają, nie mam po nich spiętej, naciągniętej skóry. Według mnie się delikatne.

Gość gość
też mam taki problem ale jak się porządnie poszuka to jest wiele kosmetyków których możemy używac. ja obecnie mam kanebo transculent. nie jest tani,ale przy moich problemach juz przywykłam ze tanich kosmetyków nie znajde... ale u tego sprzedawcy mogę dgo wylicytowac i wtedy taniej wychodzi http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4276153