Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qutsaider

Poznam młodą dziewczynę

Polecane posty

Szukam dziewczyny która gustuje w starszych dojrzalszych życiowo mężczyznach. Dlaczego? Do 27 roku życia byłem niesmiały i mając do tego romantyczne usposobienie przegapiłem najlepsze lata a potem wpadłem w toksyczny 5 letni związek.. Chciałbym w taki sposób odzyskać po częsci swoją młodośc, ten stan zakochiwania się ,spotykania. Ze starszymi kobietami to juz nie to samo. Mają ogólnie za bardzo kalkulacyjne mało spontaniczne podejscie do relacji a to gubi cały urok . 7evenlive@gmail.com

Gość gość
co byś zrobił, gdyby twoja kobieta odcięła sobie kawałek palca przy krojeniu ogórka na kanapkę? załóżmy, że jest panikarą, robi jej się słabo na widok krwi i przestaje myśleć logicznie w takich sytuacjach

ale Ty jesteś tylko stary a nie dojrzały, proszę nie oszukiwać naiwnych młodych dziewuszek

Młode dziewczyny nie szukają zakompleksionych starszych panów, którzy próbują rwać na litość. Najpierw sie uporaj ze swoimi problemami psychicznymi.

Gość gość
ja wole mlodych

Gość gość
W jakim wieku ma być twoja potencjalna wybranka? i czy ty masz zgodnie z moją logiką myślenia 32 lata?

Gość gość
ile masz lat?

Mam 36 lat bo jeszcze 3 lat rozwodu nie dopisałem. Do pani fikumiku wolę być tym kim jestem z drobnymi problemami niż bezproblemowym *****czem wszystkiego co sie rusza. Jesli wolisz bezproblemowych to proszę się z nimi umówić.

Wolę NORMALNYCH. Bez zwichrowanej psychiki, urazów z przeszłości, pretensji do wszystkich, zakompleksionych, a do tego z kryzysem wieku średniego :D🖐️

No własnie to miałam na myśli, niby stary, a zero dojrzałości, zachowanie niczym przedszkolak, pomijając chuć.

Gość fikuMikuu
no właśnie TAKIE zachowanie :) Nie znam ale sposób w jaki sie odnosisz do innych świadczy o tobie.

Widzę ze się mnie czepilas , po prostu prosze Cię nie komentuj, To moje życie. OK? Rozumiesz mnie? Wiem czego chcę od życia. Ty mi tego nie dasz bo jesteś zgryżliwa.