Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

promocja nocleg nad morzem !!!!!!

Polecane posty

Gość gość

mam do wynajęcia domki letniskowe parter(kuchnia , w pełni wyposażóne w sztućce naczynia kuchenne garnki szklanki kieliszki itp ,lodówke ,ekspress do kawy ,czajnik elektryczny , kuchenke elektryczną i zmywarke ,łazienka pralka automatyczna,bojler elektryczny, kabina prysznicowa z hydromasażem , węzeł sanitarny ,i pokój goscinny w tv led 40 cali zestaw wypoczynkowy oraz szafe z lustrem ) piętro (2 sypialnie w jednej podwójne łóżko a w drugiej 2 pojedyncze ,szafki i lampki nocne oraz wyjscie na taras ) domki są naprawde komfortowo wyposażone ogrzewane elektrycznie bardzo piękne zewnątrz jak i wewnątrz przystosowane dla 4 osób położone są w bardzo pięknej i malowniczej miejscowości nad otwartym morzem bałtyckim karwia(w powiecie puckim) wszedzie blisko niedaleko knajpy i sklepy cena za wynajem jest bardzo atrakcyjna i w listopadzie wynosi 150 zł + opłata klimatyczna (2 zł /os na dobe) + zwierze 5 zł/na dobe każda dodatkowa osoba 10 zł doba + opłata za wode według wskazania licznika w każdym domku jest osobny i niezależny licznik 6 zł /m3 + opłata za prąd według wskazania licznika 0,5 zł za 1 kwh serdecznie zapraszam !!!!!!!!!!

Gość gość
ahahaha promocja niezła , nie ma co tylko kto w listopoadzie nad morze jedzie ;/

Gość gość
tworzyłam tutaj topic w lato tylko że w sezonie wynajem domku kosztowało 350 zł /doba i brak opłat dodatkowych ( wszystko wliczone w tą cene 350 zł) domki oddane do użytku w czerwcu 2013 także naprawde polecam a szczególnie teraz nad morzem jest cicho i spokojnie naprawde można wypocząć

150 zł plus liczniki ?:D ogrzewanie na prąd - to może taniej mi będize przywieść ze sobą kozę na węgiel ?:D pamiętam ten twój topik w lecie i próby zachęcenia do oferty ale i twoje chamskie odpowiedzi .

Gość gość
żadne chamskie odpowiedzi, naprawde warto spróbować za wode wychodzi ok. 10 zł na dobe a za prąd ok 50 zł naprawde warto

Gość gość
paragon fiskalny

Gość gość
oczywiscie z tarasu jest widok na plaże

Gość gość
Poproszę pokój jednoosobowy za 50 zł doba.

Gość gość
Kłamstwo , z tym widokiem na morze .Przecież cała Karwia aż do Jastrzębiej oddzielona jest od morza lasem .Od 20 lat mam tam domek letniskowy i często tam bywam , i nie spotkałam tam żadnego domu z widokiem na morze .

Gość gość
to nie jest żadne kłamstwo domki są przy lesie więc z piętra z tarasu widać trochę morza

Gość gość
nie dysponujemy pokojem 1 os , jednak mogę dać ten domek za 150 zł na dobe i nie spisywać liczników

Gość gość
ewentualnie 50 zł + liczniki jak by tam państwo woleli

Gość gość
upupup

Gość gość
Ja wolę noclegi w miejscach, w których juz byłam na przykład w http://hollandhouse.pl/ w Gdańsku. To takie piękne miasto, więc lubie do niego wracać :)

Gość gość
Ja bardziej niż Gdańsk w kwestii turystycznej i zabytków,cenię sobie Warszawę,mam nawet dobry i sprawdzony nocleg na www.PlanetHostel.pl można im zaufać.