Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówwwka X

Jego wyprowadzka z domu rodzinnego... dramat!

Polecane posty

Gość gościówwwka X

Muszę się wyżalić :( Jestem narzeczoną naprawdę fajnego faceta. Ja 24, on 28. Powoli planujemy ślub, generalnie układa się, ale... no właśnie. Problem jest w jego wyprowadzce z domu rodzinnego. :( Sytuacja wygląda tak, że ja mieszkam bez rodziców od 18 roku życia i jest to dla mnie oczywiste, nawet nie wyobrażam sobie już mieszkać z nimi... Mój facet natomiast mieszka cały czas z mamą i bratem. Dlaczego? Jest zawodowym kierowcą i ok 2,5 tyg w każdym miesiącu jest poza domem. Twierdzi, że w związku z tym głupotą jest płacenie za wynajem gdzieś... wkurza mnie to strasznie! Niby odkłada z pracy już od dłuższego czasu i sam twierdzi, że chce w przyszłym roku wziąć kredyt na kupno swojego mieszkania, ale ja tego nie widzę. Dla mnie życie jest tu i teraz, a jakie to życie, jak nawet nie mogę wpaść do niego na noc? Do tego gdy jestem u nich w domu choooy mnie strzela jak widzę jak jego mama ciągle skacze koło niego (koło jego brata tak samo). Chcę mieć faceta, który sam sobie będzie robił pranie i inne takie, a w domu rodzinnym tego się na pewno już nie nauczy. Jego mama wychowuje ich sama i może dlatego taka jest. :( Nie zamierzam wszystkiego robić w domu za niego jak już zamieszkamy razem, więc chciałabym żeby usamodzielnił się w takim "domowym" znaczeniu... ale to jak grochem o ścianę, wynajem NIE i NIE :(

Gość gość
Zanim kupisz mieszkanie lub dom, pomyśl o dofinansowaniu MDM. Ja, dzięki mojej kuzynce dowiedziałam się, że można otrzymać nawet 100.000 dofinansowania, bo właśnie ona taką kwotę otrzymała. To nie są małe pieniądze, zwłaszcza przy tak dużym wydatku, kredycie związanym z kupnem domu. http://mieszkaniedlamlodych.com/limity-w-prog ramie-mieszkanie-dla-mlodych-wymagaja-zmiany/

Gość gość
Nie ludz sie ze jak sie bedziecie mieszkac razem to nagle sie zmieni i sam sobie bedzie pral itp. Jak denerwuje Cie przychodzenie do niego to tam nie chodz i tyle. Spotykajcie sie w nwutralnych miejacach i moze to da mu do zrozumienia ze nie ma tak naprawde swojego kata zeby zaprosic swoja kobiete.