Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans z 34 latkiem?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, poznałam przystojnego faceta ma 34 lata. Poznaliśmy się w spokojnym "klubie" akurat byłam ze znajomymi, tak się stało, że przy barze zaczęliśmy rozmawiać. Poprosił o numer telefonu, rozmawiamy często. Wiem, że ma żonę od 2 lat która podobno jest straszną jędzą. Podoba mi się strasznie, wiem że to wszystko co mówi o swojej żonie może być kłamstwem, ale i tak mam ochotę spróbować i poczuć smak romansu :)

Gość Kkkkkkk
Próbuj, on w końcu kopnie cię w du/pę, podkuli ogon i grzecznie wróci do niedobrej żonki, ale co por/uchasz to twoje;)

Gość gość
no właśnie o to chodzi, też mam zamiar go trochę wykorzystać :) i nie będę miała nic przeciwko jeśli któregoś dnia powie, że to koniec i wraca do żonki :)

Gość Kkkkkkk
Ok, pozostaje życzyć miłej zabawy;) tylko uważaj żebyś z tego z dzieckiem nie wyszła;)

Gość gość
hahah to by nie było takie straszne, dziecko pewnie by było śliczne :) ale tak na poważnie, to będę ostrożna :)

Gość Kkkkkkk
A może na mnie się skusisz? Mam 39 ale wyglądam góra na 28:P Fajnie się z Tobą rozmawia :)

Gość gość
przyznam, że nie chodzi mi tylko o jedno.. nie chcę tylko romansu :) a także rozmów, wspólnych chwil i itd.

W twoim wieku to jest pewne, że zakochasz się jak tylko włoży Ci swojego bolca.. Nie bądź taka do przodu bo Ci w tyle zabraknie, gów/niarko :classic_cool:

Gość Kkkkkkk
A co jeśli niechcący się zaangażujesz? I wtedy dostaniesz kopa w śliczną pupę? Nie będzie boleć?

Gość gość
Glupia suko oby tobie ktos kiedyś odbil męża zebys mogla poczuc ten smak

Gość gość
rozbawiło mnie twoje "zdanie" na ten temat :)

Gość gość
w kimś tutaj obudził się syndrom zdradzonej żony :)

Gość gość
żona jest niby jędzą?? stały tekst zonatych którzy chca p******** jak zona taka jedza to dlaczego jeszcze sie z nia nie rozwiódł?? pewnie bo dzieci, kredyty itp a zona w domu siedzi i niczego nie świadoma. Poza tym masz dziewczyno dopiero 18 lat i juz chcesz sie platac w taki zwiazki, rozbijac czyjas rodzine?? odpusc sobie

Gość gość
zepsuta malolata, az przykro czytać. Jak ja mialam 18 lat to nie w glowie mi byly romanse z żonatymi 30letnimi doopkami, nie wiem skąd sie biorą takie debilki. I żeby nie było, nie mam męża. Poza tym co on ci może dać? to zwykly ru\chacz na poziomie umyslowym 16 latka. Porządni faceci w jego wieku siedzą w domu z żoną i nie latają po klubach. proste.

Gość gość
moja mama nie żyje od moment mojego urodzenia, więc na jej temat lepiej się nie wypowiadaj :)

No to mowi samo za siebie, brakuje ci porządnego wychowania dziewczynko :)

Gość gość
ale wy jesteście tępe, chyba sama napisałam że nie zależy mi na tym żeby zostawił dla mnie żonę itd. sama chcę się nim zabawić :) i wiem po co używa tekstów typu "moja żona to jędza"

Gość gość
czyli matka umarła w czasie porodu? I aż szkoda że ty nie zdechłaś gó\\wniaro tylko matka ci umarła... Jakby matka wiedziała że wys\ra takie gó\\wno jak ty i umrze przy porodzie, to by ciążę usunęła w porę. A tak niestety głupia matka oddała swoje życie, żeby urodzić taką zwykłą dzi\\wę co się bierze za żonatych jakby nie było wolnych fajnych 20latków.

Gość gość
wychowana jestem bardzo dobrze, to że lubię dobrą zabawę nie znaczy że nie jestem wychowana dorosła kobieto :)

Gość gość
ale Ty nie musisz niczego wiecej chciec niz sexu, wystarczy ze sie wyda i zona go zostawi, widac ze wychowałas sie bez matki, dlatego jestes małą wyrachowaną suką

Gość gość
hahahha to było prowo a wy idiotki wczułyście się jakby chodziło o waszych mężów, tępe kobietki ahh. aż przykro :)

Gość gość
śmierć matki niczego takiej dzi\vy nie nauczyła... a zawsze myslalam że ludzie po takich traumatycznych doswiadczeniach są dojrzalsi od innych, a jednak nie.

Dobra zabawa, owszem, ale u ciebie brakuje moralności i nie rozumiesz, że druga osoba (w tym wypadku jego żona) może mieć uczucia i to nie twoja sprawa, mieszać się w ich relacje, jakie by nie były. Chyba, że jesteś takim pasztetem, że nikt z rówieśników ciebie patykiem nie tknie, to wtedy zostanie ci to wybaczone.

Gość gość
ja nie mam męża więc nie o to chodzi. Mam już swoje lata a nigdy nie brałam się za żonatego, nawet mi to przez głowę nie przeszło.

Gość gość
bo jesteś nudna, a żyje się tylko raz i należy próbować wszystkiego na co ma się ochotę i przy tym nie zawsze kierować się moralnością :)

Gość gość
ta jasne raz sie zyje to trzeba sie pieprzyc na lewo i prawo bo nie ma ciekawszych rzeczy do przezycia :D myslenie puszczalskiej dziwy

Gość gość
zauważyłam że w każdej odpowiedzi skupiasz się tylko na seksie, jesteś aż tak ograniczona?