Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubię Krągłe i Dojrzałe

Lubię Krągłe i Dojrzałe:)

Polecane posty

Gość gość00
Smof a i ile Ty masz lat? Po raz drugi uzyles słowa babcia. Co prawda mam 46 lat,ale do babci mi daleko.,,,,

A więc, pomijając wszystkich kretynów, zapraszam gorąco chętne panie:) jeżeli lubicie młodszych czekam:)

Gość gość
Oczywiście że jest twoje, cwelu. Mam wrzucić na serwer całą sesję zdjęciową twojego kootasa i do tego tę fotę w rogatywce z otokiem? twoi dowódcy będą mieli ubaw :P

Gość dojrzalaona
A skąd jesteś?

Warszawa I okolice:)

Gość północny
no i smoof wystraszył chłopca :D

smof jedź sobie do tego Radomia czy gdzie tam chcesz na tego MC, może być i Bródno bo widzę, że chyba tak lubisz:) i nie została mi prawica (nie mierz ludzi swoją miarą) bo gdybyś pomyślał, to po moim wpisie "dyskrecja" domyśliłbyś się co to znaczy...

Gość południowy wiatr
A ja bym zerznal taka babkę po 40 mniammmmm.

Gość ddojrzala
Prawda jest taka; patrzac na poziom wypowiedzi tutaj...żadna kobieta nie przyzna się ,ze lubi młodszych i to sporo.

Przepraszam za poziom, rzeczywiście niekiedy był w stanie krytycznym... ale niestety na buractwo niekiedy trzeba odpowiedzieć właśnie buractwem:) niestety niektórym osobom ciężko jest zrozumieć, że ktoś ma inne priorytety, upodobania, swoje zdanie...

Gość gość
Ja autorze powiem ci tyle że tu stałe kółko wzajemnej adoracji jest i nie znajdzie się nikogo. Według standartow kafeterii jestem pasztetem i wielorybem. Na innych portalach nie mam problemu znaleźć facetów i to ja w nich przebieram i wybieram którego chcę. Tu wątpię by ci się udało spełnić fantazje choć życzę powodzenia ;)

zauważyłem, że to jest specyficzne forum, lecz czy tutaj jest kółko wzajemnej adoracji... podejrzewam raczej coś innego:) wydaje mi się, że niektóre osoby po prostu podają się za kilka innych i stąd wynika to zjawisko! za zauważyłem, że da się tutaj popisać z wieloma normalnymi ludźmi, lecz tylko i wyłącznie jeżeli "są na niebiesko", są zarejestrowani.

Gość gość
Słuchaj ja też mam niebieski nick ale tu niestety często jest tak że niebieski ci słodzi a potem się wyloguje i z pomarańczy atakuje , choć owszem są tu i normalni z którymi miło można czas spędzić i pogadać o wszystkim

Gość gość
Ja jestem ale tylko krągła bo do dojrzałej mi brakuje jeszcze

Gość gość
do wilka ci leszczu radomski troche brakuje ale jestes na dobrej drodze i sam ze soba zaczynasz gadac kto by sie chcial podszywac pod takie byle co?

19:42, osobo bez nazwy, pewnie też bez mózgu... Po pierwsze chyba raz w życiu byłem w Radomiu, a po drugie, wystarczy kliknąć w jednego Lubię... a później w drugiego, aby zobaczyć który z nas jest prawdziwym Lubię Krągłe i Dojrzałe

Gość gość
a dzieeee!!! wrooooc!!! obrazilem radom niniejszym blagam o wybaczenie toz ty spode bialobrzegow a wieczorny udoj juz byl? potrzymales sobie cycki w lapie? to teraz odpal kaganek i do ksiazek bo jutro w gimnazjum klasowka z ulamkow