Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeranka_

trwały lakier do paznokci

Polecane posty

Gość majeranka_

Czy znacie jakieś naprawdę trwałe lakiery? Jaki bym nie kupiła to po dniu, dwóch muszę go zmyć bo brzydko wygląda, odpryskuje :(, nie lubię tipsów itp. Wolę naturalne paznokcie.

Gość gość
tak sie dzieje jak np. zmywasz naczynia lub dlugo moczysz dlonie. nie znam lakieru ktory utzymywal by sie dluzej niz 2 dni bez odpryskiwania przy normalnych pracach domowych. no chyba ze hybrydowy.

Gość steffla
Spróbuj golden rose z serii rich color, u mnie się utrzymywał w dobrym stanie jakieś 4-5 dni, jest bardzo fajny, z szerokim pędzelkiem więc za jednym pociągnięciem masz pomalowane paznokcie :)

Gość gość
OPI i (gorszy) RImmel

Gość Kisia87
Rich color z golden rose jest długo trwałym i dość dobrym lakierem do paznokci

Gość gość
jesli chodzi o trwałość to moim zdaniem astor i sally hansen wygrywają, chociaż ogólnie wszystkie lakiery COTY są spoko

Gość pehor
no i jeszcze do tego teraz 1% ze sprzedaży lakierów COTY idzie na wsparcie fundacji DKMS- czyli mamy dobry lakier+pomoc innym :)

Gość gość
większość z wymienionych wyzej lakierów miałam okazję używać i niestety wciąż był ten sam efekt- odpryski po 2-3 dniach. Dlatego sięgnęłam po lakiery hybrydowe, ja akurat zdecydowałam się na semilaca, ale generalnie nie ma porownania między normalnymi lakierami a hybryda, która trzyma się na paznokciach ponad 2 tygodnie