Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie dochodzi

Polecane posty

Gość gość

Cześć. pomożcie. nie moge doprowadzic dziewczyny do orgazmu./ Niczym, palce, jezyk, seks.. nic. wiem że jest jej z***biscie, bo po 1 sama mi to mowi a jestesmy bardzo szczerzy wobec siebie i wolimy naprawiac jakies problemy niz udawac ze jest ok, + widac po niej. Zawsze jest tak, ze jest na skraju, juz juz... i nic, wszystko sie oddala. DOchodzi tylko gdy mi pomaga sama.. ale dla niej to zmniejszenie doznac no i olbrzymi cios dla mojego ego, ale wole tak niż wgl jak narazie. pomocy co robic ?

Gość gość
cierpliie ciczyc. Nie ma innego sposobu. Nie spinajcie sie za bardzo, zwyczajnie robcie sobie dobrze

Gość gość
okej, ale rozumiem 1 raz 2.. ale nie niewiadomo który. Chciałbym jej to dać, a nie moge.. i to mnie wkurza najbardziej ;/

Gość gość z przypadku
Żeby czerpać przyjemność z seksu, należy być cierpliwym. Nie licz na jakieś mechanizmy, bo każda kobieta reagje inaczej i rady jakie tu usłyszysz nie zawsze się sprawdzą. O sposób pieszczenia zapytaj partnerkę, a nie tu na forum. Ona najlepiej wie,jak się doprowadzić do orgazmu i powina Tobą pokierować.

Gość gość
Ja tez tak miałam dopóki facet nie wszedł mi w drugie oczko....ach, coz to był za orgazm...cos w tym jest ze drugi punkt G kobiety znajduje sie w odbycie:)

Gość gość
Zacznij od minetki tak jak robi mi mąz zaczynając seks mam szczytowanie potem dopochwowy seks i kończę lodzikiem aż do wytrysku.