Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wciąż czekam na mężczyznę który mnie otworzy

Polecane posty

ja tam brunetów kusze dekoltem, mini spódniczka i nei latają, mity o lataniu facetów za kobietami to bajeczki, jak nei sprawiasz wrażenia łatwej to po kilku próbach facet odpuszcza, ludize z natury s ą leniwi

ale jakie "latanie" na miłość boską? no chyba, ze mówimy o pilotach :D każdy facet raczej daje do zrozumienia, że jest zainteresowany - tak jak potrafi. ale żeby coś konkretnego w jej stronę zrobił to kobieta musi dać mu jakiś znak i jeśli to będzie "mina niedostępnej damy" albo "tajemnicze milczenie" to facet raczej pójdzie poszukać kogoś bardziej otwartego.

Gość gość
Fikumiku to nie jest Twój temat więc do widzenia.

Gość gość
To właśnie mnie szukasz mówią o mnie Boski bo jestem lekarstwem na kobiece troski

aaa i jeszcze jedno - ci, którzy śmiało wkraczają żeby "otworzyć" kobietę to na pewno nie ci delikatni, dobrzy i uczuciowi. raczej ci, którzy mają już spore doświadczenie z kobietami i dość wyrachowany, a nawet cyniczny stosunek do relacji damsko-męskich.

"aaa i jeszcze jedno - ci, którzy śmiało wkraczają żeby "otworzyć" kobietę to na pewno nie ci delikatni, dobrzy i uczuciowi. raczej ci, którzy mają już spore doświadczenie z kobietami i dość wyrachowany, a nawet cyniczny stosunek do relacji damsko-męskich." Potwierdzam, też trafilam na takich otwieraczy.

Gość gość
mnie podrywali zawsze przystojni faceci

Gość gość
Ciekawe czy te rzekomo wrażliwe dziewczyny czekające aż ktoś ich otworzy same byłby chętne "otwierać" faceta, który byłby niedostępny, milczący, bez inicjatywy itd. Coś mi się wydaje, że nie bardzo, co?

Ja to bym chciała mojego słodkiego bruneta ośmielić :P ale wpierw musiałby pokazać że mnie lubi, bo tak to ja nie umiem podrywać gdy brunet nie reaguje na wysyłane sygnały

Gość gość
facet powinien kochac i dbac o kobiete

Gość gość
ja czekam na odpowiedniego faceta

Gość gość
a co mam zrobic?

Gość gość
niektorzy znajduja.

Gość gość
kochamy tych ktorzy nam sie podobaja

Gość gość
Kup sobie psa autorko.

Gość gość
Mam 40 lat i byłam mężatką 25 lat.Niestety mój eks,był cyniczny i wyrachowany i jak piszesz ,nie potrafił mnie,,otworzyć..,,PO rozwodzie spotkałam ,jednego,jedynego faceta który potrafił mnie ,,otworzyć,,.Był delikatny,czuły i niezwykle romantyczny.Był niespotykanie cierpliwym i cudownym mężczyzną.Drugiego takiego nie ma... W Jego spojrzeniu była taka miłość do mnie że gdy patrzyłam w te oczy,niejednokrotnie płakałam.I też nie wierzyłam kiedyś,że tacy Istnieją.A był tak zwyczajny że na ulicy nawet bym się za nim nie obejrzała....poznałam go na portalu .Mieliśmy być razem,snuliśmy wspólne plany.......ale przyszła śmierć i mi go zabrała.Dziś nie jestem zgorzkniałą kobietą ,o nie!Jestem ładna,zadbana i wesoła,często wspominam to co Nam się przytrafiło....tak OGROMNE szczęście,ale jednak nie chcę być z nikim innym.Wciąż kocham te oczy i te usta......pamiętam dotyk rąk.I nikt mi nie powie ,że takich mężczyzn nie ma?!SĄ!tylko trzeba szukać SERCEM nie oczyma.....

Gość gość
Pierdoły.