Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na delegacji przespałam się z młodszym

Polecane posty

Gość gość
Nie ma obawy, nie będę miał zony ale w przeciwieństwie do ciebie mam zasady i nie ruszam mężatek.

Gość gość
dziś 40 lat basztyl i pisze, że się rżnie po kątach xxxx To raczej te młode się rżną po kątach na potęgę

Gość gaajowy
10.40. Ha ha. Ty nie tylko mężatek, ale żadnej nie ruszysz. Trzeba mieć czym. I pamiętaj. Nie zdradzaj prawej ręki z lewą.

Gość gość
Autorko ja bym się nie przejmowała że źle zrobiłaś. Jeden taki wyskok to nie puszczanie się na prawo i lewo Tym bardziej jak z mężem jest tak jak piszesz. Bardziej bym zadbała jedli razem pracujecie żeby nie rozeszło się po firmie i pogadała z tym gościem bo jak taki młody to może chcieć się pochwalić.

Gość gość
To tylko seks, ciesz się że było i żyj dalej. Oby było co wspominać na stare lata, pamiętaj to co miłe, jak był kiepski to zapomnij jak najszybciej.

Gość gość
boze gdyby ja miala taka okazje...mam 31 lat a maz juz chyba zapomnial co to doba forma , a ja dopiero teraz jestem w szczytowej formie, ciagle niedopieszczona, ciagle za malo i za szybko chyba uschne jesli to tak bedzie dalej wygladac...co zrobic? kocham go ale sex jest okropny:(

Gość gość
Znajdź sobie kochanka w pracy i tyle

Gość gość
i bardzo dobrze zrobilaś

Gość gość
było nam cudownie i miał na mnie ochotę , mogę z nim porozmawiać żeby nikomu nie mówił , nie wiem co mu siedzi w głowie, jest spokojny i grzeczny , nie wygląda na typowego podrywacza , myślę że jest dyskretny

Gość gość
A ja uważam że czasami jest fajnie zaszaleć. Łatwo można też ocenić czy się dobrego wyboru dokonuje, bo ja takich debili co tam wyżej gdzieś pisał że rznal taka jedną na wyjeździe to omijam ponieważ to od razu widać, że TAKI JEDEN to ma problem ze sobą :) dlatego nigdy nie miałam problemów :) poza tym to mam pracę taką ze szybko bym takiego udupila i by mu się odechcialo gadania albo szkodzenia mi no chyba że jakieś kontrole by chciał mieć w pracy albo abw na karku :D dlatego skoki w bok z gosciami, którzy mają coś do stracenia są najlepsze-albo rodzinę albo dobra pozycję, firmę :D i w d***e mam komentarze ze jak szmata taką laska jest. Stare klempy siedzą i są zdradzane a nam nie wolno? Wolno. Żyjemy nie w kraju arabskim :) dlatego się nie przejmuj autorko moralnymi komentami bo ci to dopiero mają za uszami :)

Gość gość
Autorko spokojny to nie znaczy grzeczny s tym bardziej z dobrymi intencjami więc uważaj tak ogólnie.

Gość gość
Sama miałam romans ,z 18 lat młodszym .Życie....

Gość młodziak1996
Ale mu zazdroszczę... Też bym chętnie pobaraszkował z taką dojrzałą kocicą

Gość gość
ja tez jestem zaskoczona bo nie wiedziałam że on patrzy na mnie w takim charakterze, gdyby to było jakiś 30 paro latek to jeszcze jakoś można zrozumieć- szaleństwo ale on jest bardzo młody.Jest bardzo przystojny, może ma taki gust że podobają mu sie takie kobiety jak ja, wygadane, zorganizowane, zaradne z takim wyglądem jaki mam.

Gość gość
Wypowiem się jako facet z kafeterii* (a jak wiadomo tu nie ma facetów ) Zaradność to cecha pożądana u żony, a nie u kochanki. Kobieta do łóżka musi mieć zgrabne ciało i błysk w oku zwany inaczej kurwikami. Musi być namiętna i chętna :P

Gość gaajowy
11.10. Gościu. Ja właśnie lubię takie zaradne, wygadane kobiety. Z taką to i pogadać o wszystkim można. A jak wiadomo, nie o sam seks tu chodzi.

Gość gość
Wygadana to sobie może być, ale mnie nie interesuje czy pracuje na kasie w biedronce czy jest ogarniętą panią prezes, pogadać to sobie można i dziewczyną co żyje od pierwszego do pierwszego jak i z panią prezes co ma wszystko w grafiku co do minuty.

Gość gaajowy
oczywiście że można. A szacun należy się i tej pani prezes. I tej pani z biedronki

Gość gość
No,nie wiem..znam 44 latke..taka rakieta,ze wolalbym ja od dwudziestki.

Gość rafciu
Pitbull Nowe Porządki (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 Policjanci dwóch warszawskich komend łączą siły w walce z Grupą Mokotowską. Polecam z czystym sumieniem, film warty obejrzenia. Świetne role szczególnie Stramowskiego i Lindy. No i oczywiście Oświeciński w roli 'Stracha' wymiata