Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już nerwica ?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu przeżyłam traumę w wypadku samochodowym zginęło mój szwagier płakałam ale jakoś twardo się trzymałam musiałam być silna dla dzieci męża teściów ... od wczoraj nie wiadomo skąd pojawiła się myśl ze ja umrę teraz niedługo ... panicznie się boję lokata mi serce drżą ręce cały czas coś w głowie mówi mi umrzesz ... Koleżanka wczoraj napisała ze przelatuje do pl a moja myśl ze zdarzy na mój pogrzeb . Chcę mi się płakać nie chcę umierać mam 2 małych dzieci planujemy 3 jak sobie z tym poradzić jak pozbyć się tych mysli ?

Gość gość
Miałam to samo, to nerwica lękowa, musisz sobie poradzić, mi wiele razy w nocy śniło się,że umieram, serce biło jak szalone, co ja przeżyłam to tylko ja wiem, mam również dwoje dzieci i trzecie w drodze. Musisz jakoś się pozbierać,bo jak widać panicznie boisz się śmierci, u mnie było podobnie,ale po długiej chorobie i śmierci mamy przestałam się bać,bo śmierć jest częścią naszego życia i choćbyśmy chcieli nie wyeliminujemy jej niestety.Nie martw się to tylko natłok myśli związany ze śmiercią szwagra,ale to minie musisz tylko przejść przez etapy żałoby.Życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej,bo to bardzo ważne.Trzymaj się i staraj się myśleć tylko o pozytywnych rzeczach.Pozdrawiam

Gość gość
Właśnie nerwicy się boję tym bardziej ze mój ojciec choruje na zaburzenia nerwicowo depresyjne ... na zmianę mi zimno i gorąco czuję lek boję się wszystkiego jestem w domu chcę na dwór jestem na dworze chcę do domu . Siedzę w domu chcę gdzieś jechać pojadę chcę wracać zaraz masakra

Gość jagusia111
leczenie nerwicy ziołami : www.tcm-online.com.pl polecam

Gość gość
Przeszlas zalamanie nerwowe, ujawnila sie teraz nerwica na ktorą byc moze bylas podatna dziedzicznie (po ojcu). Ja tez zacząlem chorowac tak samo kolo 30 stki gdy odeszla ode mnie dziewczyna. Scenariusz byl ten sam , zalamanie nerwowe i choroba którą lecze juz 10 lat. Takich ludzi jak ty w poradniach jest mnóstwo, nie wstydz sie isc do psychiatry.

Gość gość
Dzięki na pewno pójdę i skorzystam bo o szaleje

Gość gość
Tym bardziej ze z domu wyjść się boję ale Noe chce w nim być po za domem też źle chce wracać do domu ...