Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to nerwica

Polecane posty

Gość gość

mam od wielu lat fobie społeczną,ale jako tako funkcjonuje tzn chodzę do pracy,wychodzę na zakupy.fobia polega na strachu przed występem publicznym,podaniem komuś kawy ,podpisaniem się w miejscu publicznym,jedzeniem w miejscu publicznym bo wtedy trzęsą mi się ręce.jest to takie blednę kolo-lęk przed lękiem. W pracy mam sporo stresów,ale wiele osób je przecież ma. od jakichś 2 tygodni mam zaburzenia odczuwania temperatur,uczucie gorąca na plecach i klatce piersiowej,czasami jakby pieczenie skory ,jak skora zaczyna się chłodzić pod wpływem zimna to tak dziwnie to odczuwam jakby jakieś palenie,pieczenie w pewnych miejscach głownie plecy i ramiona,czasami wydaje mi sie ze skora jest mokra a wcale taka nie jest.. uszy czasami wydaja mi sie gorące a jak dotknę to są letnie i blade a nie czerwone. dodam ze chyba mam jakieś skrzywienie kręgosłupa w odcinku piersiowym,bo czasami odczuwam tak spore napiecie.dodam ze diete ostatnio mialam nie najlepsza sporo zywnosci przetworzonej, codziennie duzo slodyczy jadlam,ale od srody ograniczylam slodkie prawie wogole nie jem.wkręcam sobie rozne choroby np stwardnienie rozsiane,stwardnienie zanikowe boczne,rak kręgosłupa,mozgu itp itd. kupilam dzisiaj witamine b complex moze cos mi pomoze. mial kots podobne objawy

Gość nikkkegość
Ja mam tez tak z rekami, trzęsą się i nie mogę sobie z tym poradzić . Skad jesteś ?

Gość gość
z WLKP. do rąk sieprzyzwyczailam,ale teraz martwią mnie te wszystkie inne objawy. wyszukuje w necie i zaczynam sie coraz bardziej bac:-(

Gość gość
Te objawy co masz sa zwiazane z nerwica ja jestem z podkarpacia

Gość gość
a od czego taki niedowlad powstaje?

To mogą być objawy nerwicy, ale niekoniecznie. Najlepiej będzie, jeżeli pójdziesz do lekarza i zrobisz sobie badania. Postaraj się nie zakładać z góry, że jesteś chora. Zadbaj o właściwą dietę i ruch. Wiele objawów może wiązać się z niedoborami witamin i mikroelementów. Jeżeli objawy będą się utrzymywać, wybierz się do psychologa lub/i neuropsychologa. __________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
na razie przeszlo mi. zobaczymy co będzie dalej