Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją Mamę ale:

Polecane posty

Gość gość

1) Nie lubię tego, że jest wścibska i zawsze wie lepiej. Mieszkam już sama a ona podczas rozmowy na skajpie potrafi zauważyć, że np. nie zmieniłam pościeli albo że zmieniam za często. Zawsze musi dodać swoją radę 2) Bardzo nie podoba mi się to, że wchodzi regularnie na mojego facebooka, gmaila, instagrama itd. 3) Jeśli się na coś uprze to jest zwyczajnie wkurzająca. Nie rozmawia na argumenty tylko powtarza jak mantrę "zrób to/ zrób to/ zrób to". A jak to jest u Was?

Gość gość
Ja juz nie kocham swojej mamy jaka jest nie chciałaś byś wiedzieć.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
19, od 18 roku życia mieszkam sama. O dziwo rodzice bardzo mnie w tej decyzji wspierali. Do tej pory dają mi pieniądze mimo, że pracuję i studiuję równocześnie. Z mojej pracy wystarczyło by mi na skromne życie ale oni się uparli że jestem jeszcze młoda i że mają takie życzenie żeby mi dawać pieniądze co miesiąc. Dzieki temu spędzam fajnie czas, mam ładne mieszkanie, dużo podróżuję itd. Jestem im wdzięczna ale widzę, że mają wady. I bardzo mnie złości to wchodzenie na facebooka itd.

Gość gość
Ale wchodzą na fb jako goście czy logują Ci się do konta?

Gość gość
To sa normalne przywary, mysle, ze kazda mama jest podobna pod tym wzgledem i my same tez takie kiedys bedziemy ;) ja mieszkam za granica i tez kontaktuje sie z moja mama na skype, tez czasem mnie denerwuje podczas tych rozmow lub odwiedzin, ale staram sie tego nie okazywac. To sa w koncu mamy, dla nich jestesmy centralnym punktem wszechswiata ;)