Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ciągle tak robię?

Polecane posty

Gość gość

Najpierw coś zaczynam, , potem zaczynam czuć się gorzej, niby wszystko jest "dobrze",ale znowu jest tak samo, nic się nie dzieje, nic się nie zmienia,, znowu wraca depresja, myśli samobójcze, jakieś lęki,zaczynam uciekać, wagarować, unikać wszystkiego.. potem znowu dramat, bo mnie skąds wyrzucą i moje "zycie się skonczy" jeszcze silniejsza autoagresja i potem chce to wszystko naprawić, zaczynam nawet czuć się lepiej, bo "naprawię i wezme się w garśc, wszystko będzie dobrze tym razem".. Czy to jest normalne?

Gość gość
no to nie jest normalne. miałam to samo,pociesze Cie że mi przeszło :) teraz żałuje,że aż tak sie wtedy wszystkim przejmowałam...trzeba troche wyluzować po prostu,mi tam żadni lekarze nie pomogli,po prostu tak jak wczesniej przejmowalam sie wszystkim,tak teraz nie przejmuje sie prawie niczym :)

Gość gość
a jak Cie wyrzucą ze szkoły,to świat sie wcale nie skończy 2 razy miałam poprawki,2 razy mnie wyrzucili ze studiów i jakoś żyję :) też przeżyjesz

Powodów może być wiele. Nie jestem w stanie napisać konkretnie, ponieważ do tego potrzebny jest profesjonalny wywiad. Umów się na wizytę do psychologa. Pomoże Ci on określić przyczynę i jeżeli chciałabyś zmiany, umożliwi Ci pracę nad Twoimi problemami. ______________________________________ www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
Też tak miałam.Cięłam się ile popadnie.Rok temu udało mi się z tego wyjść.Teraz zostały tylko blizny które mi o tym przypominają