Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy tesknimy do pierwszej milosci?

Polecane posty

Gość gość

tak wlasnie rozmyslam nad istota pierwszej milosci. otoz po obejrzeniu filmu "Trzy metry nad niebem" - tak wiem, malo ambitny:), uswiadomilam sobie, ze tak naprawde nie tesknimy do pierwszej milosci jako osoby, tylko do dawnych lat zwiazanych z mlodoscia, swiezoscia, wspomnieniem i ekscytacja wszytskim tym co robilismy pierwszy raz- alkohol, papieros, pocalunek, seks. zazwyczaj tym pierwszym uniesieniom towarzyszy nam pierwsza milosc. jest naszym nieodlacznym elementem dojrzewania. W trakcie filmu powrocily motylki, usmiech na twarzy. poczulam, ze znow chcialabym miec nascie lat, przezywac najbardziej beztroski, a zarazem pelen napiec i wielkich przezyc okres w zyciu czlowieka. to wlasnie ten czas uksztaltowal nas i przezywajac cos podobnego w obecnej chwili wracamy do tamtych lat. nagle zauwazamy, ze nowa milosc juz nie wzbudza takich emocji, ze pierwszy pocalunek, tak naprawde nie jest pierwszy i szybko o nim zapominamy. seksu z nowa osoba nie przezywamy przez kolejnych pare miesiecy tylko traktujemy jak cos nam dobrze znanego, bez wiekszych wzruszen. brak nam spontanicznosci, radosci z chwili, wszytsko musimy dokladnie przemyslec. obecnie mam 27 lat i z utesknieniem wspominam czasy mlodosci, o pierwszej milosci tez czasami pomysle, ale tak naprawde nie do niej mi sie teskni...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować