Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie jak wasi chlopcy spuszczają się wam na brzuch?

Polecane posty

Gość gość

i jesteście całe upaćkane spermą?

Gość gość
chlopcy ?

Gość gość
Jak wszędzie lubię, sam fakt ze on dochodzi bardzo mnie podnueca

Gość gość
Mamy z moim chłopcem po 17 lat. Jeśli mamy okazję być sami to on nie wytrzyma i zaraz się kochamy. Nie możemy ryzykować i przed wytryskiem wyciąga i sika mi na brzuch. To chyba normalne.

Gość gość
ale chodzi o to, czy lubicie jak on was zalewa spermą czy wolałybyście żeby on się spuszczał do chusteczki czy woreczka czy w kołdre ale nie na was brzuch

Gość gość
gospodarzu, prosze Cie badz wyrozumialy....

Gość gość
Do reklamóweczki ;)

Gość gość
Lubię na brzuch i piersi czasem pupa, kiedyś mnie tak poniosło ze kazałam dokończyć mu reka a ja nachylilam usta, ale tylko raz mnie tak poniosło;p

Gość gość
Ja miałam raz seks z trzema facetami mąż i dwaj obcy facetci.Kochaliśmy sie bez gumu byla cała zalana w cipce a nie przeszkadzalo to moim panom do kochania się jeden po drugim i dolewał spermę.Jak wstałam to ciaklo jak z kranu z mojej cipki.Mąz i faceci mowili,że bylo przyjemne rżniecie mnie zalanej spermą.

Gość gość
gość 16:51--> fuj jakie świnie

Gość gość
" czy wolałybyście żeby on się spuszczał do chusteczki czy woreczka czy w kołdre " No no, to dopiero perwersje :P Ja lubię na biust

Gość gość
Do cipki,tylko tam. To wspaniałe uczucie,zwłaszcza jak dochodzimy razem. My mamy po 18 lat,od dwóch lat jesteśmy parą. Przed wakacjami z mamą byłam u gina,on dobrał i przepisał mi tabsy i teraz nasz seks to bezstresowa rozkosz. 3-4 razy w tygodniu potrafimy wygospodarować sobie czas i miejsce na intymne sam na sam. Zresztą mama jest wyrozumiała,jak mówię żeby przez godzinę nie wchodziła na górę i nie zaglądała do nas,to wie o co biega.

Gość gość
Do 16,58,Dlaczego świnie?Ja kochałem się z dziewczyną ,która byla z chłopakiem i wchodziłem po nim na nią.Ona leżała i obciagała nam (były mokre od spermy po wyjeciu z cipki)kolejno tak by nam stanął i kolejny raz ją kochaliśmy.Nie było,żadnych zahamowań przed wejściem po raz kolejny w zalaną cipke.Po naszym drugim stosunku gdy wyjęliśmy oboje to była piana na członku bo się ubiła sperma a ona dalej obciagała nam taka była napalona.Jesteśmy kolegami oni są teraz małżeństwem i po ślubie nigdy nie mieli takiego seksu w trójkącie.Jak można się brzydzić kolegi i koleżanki i seksu z nimi?

Gość gość
Gość 17.54 A potem się obudziłeś i majteczki zmieniłeś.

Gość gość
I żyli razem długo i szczęśliwie uprawiając grupwy seks, a potem się żarli i lali się po mordach, bo nie mogli ustalić kto ma płacić alimenty ;-)