Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka09

Czy ja będę jeszcze rosnąć?

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam 14,5 lat i AZ 172 cm wzrost. Skok wzrostowy miałam już półtora roku temu. Okres miałam już 2 lata temu.. Moi rodzice mają tata 180 a mama 165... Nikt w mojej rodzinie nie jest zbytnio wysoki... Tylko ja jedyna żyrafa... Mam takie pytanie... Myślicie ,że dużo podrosnę? Boję się ,że dobiję do 180 :(

Gość gość
a to zle? będziesz mogła pochwalić sie swoimi żyrafimi nóżkami, im dłuższe nogi tym lepiej

Gość gość
Naleźy się cieszyć z takiego wzrostu, myśle źe jeźeli urośniesz to niewiele ok 2 cm.

Gość gość
patrząc na wzrost twoich rodziców, raczej nie za dużo podrośniesz. Zdaje mi się że nie przekroczysz 174-175 cm w ostatecznym rozrachunku. Moja mama ma 168 i tata 185 i ja mam 175 a moi bracia po 194. Ale moja ciocia ma 173 i wujek 190 a ich córki mają po 168. Więc ciężko uogólniać.

Chciałabym mieć te 10 mnie... 160 byłoby idealnie.. ahhh.... Już niedawno się do mojego wzrostu troche przekonałam ale pewien pan widząc powiedział "Ale dziewczyna wysoka.... ile masz lat (14,5) oo no to jeszcze dużo podrośniesz... a szkoda bo kawalera nie znajdziesz" nieznajomy mężczyzna....

Gość gość
TO raczej nie leży w genach. Ja jak byłam w Twoim wieku to miałam 162 i nadal tyle mam :)

Gość gość
hehe trzeba było mu powiedzieć: "to sobie wezmę dwóch po metrze", jak w tym żarcie nie martw się mi babcia wypomina stale że mam rzadkie i beznadzieje włosy, chociaż sama ma mało i to przez nią to mnie spotkało :)

To zależy u jednych leży u jednych nie... Ale chyba raczej tak... Może i nie bede juz rosła w sumie od ponad poł roku a nawet od roku nie podrosłam...

Gość gość
no i masz zarąbiscie. Nie musisz biegać w obcacach, nie będziesz wyglądać na 14 lat, pewnie masz długie nogi więc we wszystkim bedziesz wyglądac zarąbiscie.. Większosc facetów jest wysoka więc ci fajnie. ja mam 160 i jest do d**y. Nogi kaczuszki. beznadziejna figura gruszki. Wyglądam na 12 lat chociaż mam 20. I do tego podobają mi się sami wysocy faceci a oni nawet mnie nie zauważają..

Gość gość
nie urosniesz juz. to twoj ostateczny wzrost