Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzinka.pl to żałosny serial z beznadziejną fabułą i 'aktorami'

Polecane posty

Gość gość

- problemy lewackiej 'rodzinki', problemy z doopy wziete, promocja wartosci antymoralnych, oczywiscie przykryte to warstwą lukru by masy sie nie zorientowały - aktorzy fatalni - serial nie pokazuje normalnej polskiej rodziny, ludzie tak nie zyją, prawdziwe problemy to były w takiej Plebanii, oszustwa, kradzieze, matactwa politykow, biznesmenow, więzienie, bieda, samotne macierzynstwo, pedofilia, zdrada etc Na to idą nasze podatki, na produkcje promujące lewacki styl zycia, homoseksualizm, hedoniz, narkomanie. Żadnego szacunku do innych, te szczyle i ich odzywki masakra. Gardze ludzmi ktorzy to oglądają

Gość Biały2000
Tak, mi również ten serial się bardzo nie podoba, jest sztuczny i nie pokazuje realiów polskiej rodziny i jej życia. A już to dawanie dzieciom pieniędzy za pracę domowe to paranoja. Typowy lewacki serial. Jestem za zdjęciem z anteny !

Gość gość
Przesadzacie..to serial rozrywkowy..ale jak wolicie plebanie to prosze bardzo.

Gość biały2000
Ja tam nigdy plebanii nie oglądałem. Rodzinkę.pl na początku jeszcze dało się oglądać ale teraz... Kurwa ;) Bogata rodzina jak mało która w Polsce u której największym problemem jest dzielenie kieszonkowego. Po prostu masakra ! Hehe

Gość gość
Wspolczuje wam środowiska w jakim zyjecie, Bo ja akurat znam mnóstwo takich rodzin! I nie chce oglądać złodziejstwa, matactwa, polityki, pedofilii itp....innych negatywnych wzorców.

Gość gość
Nigdy się nie zgodzę, że jest to przeciętna polska rodzina. Jednostki mają takie domy i tyle kasy żeby ją rozdawać dzieciom na lewo i prawo. Serial zupełnie oderwany od rzeczywistości. Która, pytam się która kobieta gotuje i robi porządki wymalowana, z sztucznymi rzęsami, w wylaszczonych ciuchach i jeszcze w szaliczkach ? Serial dla osób z naprawdę małymi wymagniami, albo marzących o takim nierealnym życiu.

Gość gość
Powybijalabym takie wredne dzieciory. Kacper dawal rade jak byl maly teraz tez przemadrzaly gnojek z niego

Gość gość
Dzieciaki moim zdaniem teraz trochę lepiej się zachowują, ale był moment, że ich bezczelność i chamstwo mnie baaardzo raziły. Musiał się trochę wyrobił, średni mnie z nich wszystkich najbardziej denerwuje bo cwaniaczek, a Kacper jest w porządku. Najgorszy jest ojciec - Karolak, świnia i prostak, jak on się zachowuje, jakich tekstów prymitywnych używa to mi ręce opadają, robią zniego niemal Kiepskiego, nie dośc, że z wyglądu obleśny knur to jeszcze zachowanie poniżej krytyki.

też mi się on bardzo nie podoba.. gospodyni domowa w szpileczkach i szaliczku, a dzieci wykazujące brak szacunku do rodziców, rozpieszczone - dzieci oglądając to się tylko uczą i później będą narzekać rodzicom że tego i tego nie mają przecież w rodzince.pl mają wszystko.. żenada

Gość Niebieskooka Omega
Prawda autorze, popieram.

Gość gość
A co to znaczy lewacki?

Gość gość
jako serial rozrywkowy i do posmiania sie jest spoko, tak zeby sie wyluzowac ;) ale wzorcow nie ma zandych,to prawda.

Gość gość
To widzę że nie tylko mi się ten serial nie podoba. Tuba lewackiej propagandy i tyle.

Gość gość
a mnie sie ten serial bardzo podoba bo jest podobny do mojego zycia rodzinnego , do mojej rodzinki jesli chodzi o poziom zycia oczywiscie i problemy bo dzieci mam zupelnie inne , u mnie by takie pyskowki czy wydzieranie bezczelne pieniedzy nie przeszlo . nie wiem gdzie wy zyjecie ale wspolczuje skoro dla was mama, tata , dzieci, dom , samochod i praca to taki luksus, dla mnie to zwykla podstawa

Gość gość
Prawda jest taka że zwykła polska rodzina ledwo wiąże koniec z końcem. Żyją od pierwszego do pierwszego. Tak jest u młodych jak i u emerytów. Mąż za granicą na emigracji zapiernicza, a żona z dziećmi tutaj. Ilu moich znajomych ma ojców tylko na Skype. To smutne. A propagandowa rodzinka.pl wciska nam kit i bzdury.

Gość gość
jasne to niech zrobia serial o biedocie wiazacej koniec z koncem ledwo co , od 1 do 1 to byscie sie radowali . serial jest super o normalnej rodzinie a nie biedzie oczywiscie ze jest troche przerysowany , nikt nie chodzi po domu w apaszce i szpilkach no i dzieci sa masakryczne ale tak to nic poza tym zwykla rodzinka

Gość gość
sa ciekawe seriale ale w nocy 23-4 a rano do szkoly ten serial to gniot

Mnie to ogólnie śmieszny, ale zgadzam sie z przedmówcami, że dzieci są przemądrzałe... Z drugiej strony jak ta matka na nich krzyczy to wcale lepiej w odbiorze nie wypada.