Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brummmmmmer

Co mam zrobić Drogie Panie ?

Polecane posty

Gość brummmmmmer

Witam Poznałem ponad miesiąc temu dziewczynę przez internet. Rozmawiamy na necie godzinami, przez telefon to samo. Normalnie nie ma szans żeby była cisza zawsze o czymś rozmawiamy i się śmiejemy. Zakochałem się w w jej tzn. w charakterze, w sposobie mówienia. Ona to odwzajemnię. Mówimy sobie kochanie itp. Niestety Ona ma straszne obawy się spotkać, bo boi się czy będę kolejna osoba która ją skrzywdzi. Wiem dobrze, że tak nie będzie bo nie jestem taką osobą. Podaje mi cały czas wskazówki gdzie mieszka, pracuje itp. Praktycznie wiem gdzie ja znaleźć. I tu nasuwa się pytanie dla Pań czy czasem byście niebyły zszokowane jakbym odnalazł którąś, podszedł do niej z pięknym bukietem kwiatów i już naprawdę powiedział co do niej czuję. Ja naprawdę odczuwam, że to właśnie ta osoba, a ona uświadamia mnie każdego dnia, że tak jest. Nie chce wyjść na jakiegoś głupka, ale kocham ja i chcę ja zaskoczyć oraz pokazać jak mi strasznie na niej zależy. Czy to nie będzie błędem jeśli ją odszukam i poczekam kiedy będziemy sam na sam i podejść do niej z zaskoczenia. Proszę o radę, bo kto inny jak nie wy Panie możecie mi poradzić czy dobrze postąpię. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

Gość gość
nie wachaj sie, piekny pomysl

Gość gość
ja chyba nie chcialabym tak, nie bardzo wiedzialabym jak sie zachowac

Gość gość
nie rob tak, bo ucieknie

Gość brummmmmmmmmmm
Ale to też do końca tak nie wygląda, że ona o niczym nie wie. Cały czas jej mówię, że znajdę ja wcześniej niż sobie myśli, a jak nie chce mnie zobaczyć to przynajmniej ja zobaczę. To mi mówi jak ja już zobaczę to mam do niej podejść. Wydaje mi się, że sama tego chce, ale zapalnika szuka.