Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie mamy,co byscie zrobily gdybyscie sie zakochaly....

Polecane posty

Gość gość

Mam meza,dwoje dzieci,skonczylismy budowac dom,wszystko ok. Kilka miesiecy temu byl u nas pewien facet,spedzil caly dzien u nas w domu...jak nasze oczy sie spoktaly to jakby piotun w nas strzelil...jak meza nie bylo w poblizu gosc wyraznie dal mi do zrozumienia ze go trafilo...widzielismy sie od tej pory 2razy i malo nie zemdlalam...nie wiem co sie ze mna dzieje.... dodam,ze nie zamierzam zdradzic meza,nie rozwale rodziny dla chwili przyjemnosci....tylko mysle i mysle

Gość gość
mam to samo. mega mi sie podoba kolega z pracy. ja mam meza on zone i dziecko.

Gość gość
Przestan myslec. I zajmij sie rodzina zanim rzeczy "posuna sie za daleko".

Gość gość
Też mam w pracy takiego kolegę. Młodszy ode mnie, czarujący, troskliwy- fajny facet. Wyraźnie ze mną flirtuje i widzę, ze udaje mu się mnie podejść:P Coraz częściej o nim myślę. Ale też mam męża i dzieci. Z mężem układa mi się dobrze-wiadomo, trochę rutyny się wdarło ale nie zamieniłabym tego związku na chwilowe zauroczenie. Miejmy nadzieje, ze chwilowe :P

Gość gość
Jeśli będziesz w to brnąć, to możesz w efekcie rozwalić małżeństwo. Zaangażujesz się, mąż zacznie Ci się wydawać nudny. Jeśli nie chcesz ryzykować swoim małżeństwem, to zakończ znajomość.

Gość gość
nic- zakochałam się raz, jeszcze przed ślubem, długo już byliśmy para, a że ja nadal bardzo młoda, czegoś zaczęło mi brakować, to niestety poszłam w romans, teraz uważam to za najgorszy błąd mojego życia, najchętniej wymazałabym to z pamięci, ale sie nie da i za każdym razem, kiedy przypomni mi sie choć fragment mojego życia z tamtego okresu, to czuję do siebie obrzydzenie- nie warto

Gość gość
Ja zabrnelam. .z kolegą z pracy Mam romans od 7 miesięcy Nie wiem co dalej, ale takiego seksu nie miałam w życiu z nikim..

Gość gość
Wszystko fajnie ale pytanie czy warto....

Gość gość
wiecie,warto czy nie wrto...raz sie zyje,moze bedziesz miala co wspominac na straosc;)

Gość gość
wszystko tak zeby maz sie nie dowiedzial....korzystaj

znam ten ból... odkąd mam męża 5 razy miałam już złamane serce... teraz mama mnie pilnuje abym przypadkiem kolejny raz nie złamała :(

DAŁ CI DO ZROZUMIENIA ,E GO TRAFIŁO ...:D i ty na podstawie tego trafienia " zakochałaś " sie w nim ... no ja pierniczę ...

Gość gość
Ja zdradzilam meza i od tamtej pory wzielam rozwód i jestem ze swoim kochankiem dwa lata na poważnie w związku. Maz mnie nie szanowal.

Gość gość
Dziewczyny to nie jest tak,ze ja lece w ramiona innego...od naszego ostatniego spotkania minelo wiele czasu. Nigdy przy nikim czegos takiego nie poczulam.... teraza wiem ze nigdy nie bylam zakochana On byl u nas caly dzien...po godzinie pobytu podszedl i powiedzial ze go trafilo,ze gdybym nie miala meza...ehhh tak tylko chcialam sie wygadac

Gość gość
mylisz zakochanie z zauroczeniem i fascynacją

Gość gość
Miałam tak kiedyś,romansowałam,potem odeszłam od męża,zabrałam dziecko,jakoś nam się ułozyło,jestem z tym facetem już 3lata. To było właśnie tak, jedno spotkanie i oboje wiedzieliśmy i to właśnie moj były mąż przyprowadził go do domu.;) Nie żałuje,teraz wiem,że żyje.

Gość gość
głupota jest odchodzić od męza do innego,pamiętajcie w mężach też byłyscie kiedyś zakochane,z nowym facetem po paru latach znowu bedzie to samo,rutyna zabija dzikie porywy uczuc,a z nowym facetem mozecie gorzej sie w tym odnaleźć

Gość gość
napisz co postanowiłam,odezwiesz sie do niego? historia jak z bajki, u mnie bylo podobnie, slub za 3tyg, razem 7lat, a jak spotkalam tego faceta to jakby niebo pojasnialo, po pierwszym spoktaniu przyjechal do mnie w srodku nocy po to zebym zastanowila sie nad slubem.zaryzykowałąm,10lat razem, 3jka dzieci,4rte w drodze a my dalej szczesliwi

Gość gość
przepraszam ze tak haotycznie ale chyba kazdy zrozumial o co mi chodzi

Gość gość
ja chcialabym sie spotkac z moim bylym mam faceta i dziecko nie uklada nam sie ......

Gość gość
A warto dusić sie w małżeństwie? Jaki jest dla was mąż?

Gość gość
Upilabym sie