Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1248839282

Jak poradzić sobie po rozstaniu?

Polecane posty

Gość gość1248839282

Znaliśmy się 3 lata (co prawda w odstępach ale 3 lata były) byliśmy ze sobą 4 miesiące. Najwidoczniej o 4 za dużo. Powiedział przez telefon, że mnie nie kocha, że starał się mnie pokochać, przepraszał. Na początku była złość, ale od jakoś 2 dni nie mogę sobie z tym poradzić, płaczę, głowa mnie boli, nie chce mi się z nikim rozmawiać. Po prostu jestem załamana tym, że uważałam go za partnera, przyjaciela... a on mnie tak skrzywdził.

Gość gość
Też jestem w trakcie kończenia związku, 2-letniego, nie jesteś z tym sama. U mnie było tak, ze facet zaczął mnie olewać, czułam, że zwisam mu ja i nasz związek, znudziłam się. Ważniejsi byli koledzy i chyba inne kobiety - na zdradzie nie przyłapałam, dowodów nie mam, ale podejrzewam. Mam to samo co Ty, wszystkie objawy załamania, tyle ze boję się, że u mnie to się przerodzi w depresję, bo mam słaba psychikę. Chętnie poczytam jakieś rady.

Gość gość
Po prostu myślałam, że jestem silniejsza ale wychodzi na to, że ta sytuacja mnie dobiła...

Gość Mantra29
Dziewczyny, popełnianie podstawowy błąd, że analizujecie tą sytuacje. Wyidealizowałyście ich sobie i wmawiacie sobie, że są nie do zastąpienia. Ja rozstałam się właśnie z facetem po 6 latach i jest mi z tym świetnie mimo, że bardzo go kochałam. Jak sobie z tym poradzić? Myśleć pozytywnie. Odnajdźcie radość w byciu singielkami. MAcie szanse poznać wiecej fajnych facetów i tego jedynego, który odwzajemni Wasze uczucie. Skoro się rozpadł związek, to znaczy, że wcale idealny nie był. Z braku bliskiej osoby u swojego boku rozpaczacie, a najlepszym lekarstwem jest PRZYJACIÓŁKA i wychodzenie z nią do ludzi. Puby, koncerty, sport, bierzcie się za siebie, im wiecej zajęć, tym mniej myśli o palancie, który nie był Was wart:)

Gość gość
Mantra29 chyba masz rację trzeba sobie darować i pójść na przód, ja nic nie straciłam...

Gość gość
Dziewczyny głowa do góry, ułoży się Wam życie. Zajmijcie się sobą, macie teraz czas dla siebie. Nie zmarnujcie takiej okazji. A ci faceci nie byli warci Was.

Gość gość
Tak tylko po prostu jak można być z kimś kogo się nie kocha i mi to tak powiedzieć przez telefon...