Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznać mu co czuję?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, od wakacji jestem zakochana w chłopaku. Byliśmy już prawie razem. Nagle mu się odwidziało (po kłótni). Po jakimś czasie odezwał się. Twierdził, że żałuje, chce ze mną być itd. Pisaliśmy ze sobą przez 3 tygodnie (co parę dni). Przez szkołę miałam mało czasu więc się nie spotkaliśmy. Kilka dni temu napisał, że kogoś poznał. Napisał też, że się zmieniłam czyli stałam się wredna,zimna.. to nie prawda po prostu jestem teraz bardziej ostrożna. Chciałabym teraz napisać mu co czuje, jednak boję się jego reakcji.. co wy byście zrobiły? :(

Gość gość
Napisz. Lepiej teraz niż, jak oboje się w ten związek zaangażują.

Gość gość1234567890
Nie pisz mu wprost "kocham cie", to często odstrasza facetów, bo oni nie lubią od razu mocnego zaangażowania. Najlepiej będzie, jeśli spytasz się go, czy on coś czuje do ciebie.

Gość gość
Ale czy to coś zmieni? On już dwa razy mnie zostawił...

Gość gość1234567890
Wiesz co? W takim razie daruj sobie. Wiem, wiem, to boli, bo ty go kochasz. Musisz po prostu posłuchać się serca. I odpowiedzieć na pytanie, czy warto ryzykować kolejne rozstanie? Ale z drugiej strony może się udać. Musisz to mocno przemyśleć. Ja miałam jakiś czas temu taką sytuację z chłopakiem, że jestem pewna, że każda inna by zerwała (nie była to zdrada), i zdecydowałam, że nadal z nim będę. Nie żałuję :) Czasem ryzyko popłaca, ale to zależy od sytuacji :)

Gość gość
Ja wiem że gdyby teraz się odezwał to bym skakała z radości :(