Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmmmmmmmmmm

Wizyta u ginekologa w szpitalu...

Polecane posty

Gość gośćmmmmmmmmmm

Witajcie Jestem w ciazy, lekarz powiedzial, zeby sie zglosic do szpitala gdzie pracuje i Go poszukac w celu zrobienia badan.... Tylko o jednym nie pomyslalam aby zapytac.. Czy rzeczywiscie mam wejsc do szpitala i prosto do Niego? Czy jednak na izbe przyjec i powolac sie na Niego? Dodam tylko ze jest ordynatorem.. Pozdrawiam

Gość gość
no chyba powinnaś jednak o niego zapytać, ja jak chodziłam do mojej ginekolog do szpitala, to zawsze dzwoniłam i mówiłam, że jestem i ona po mnie wychodziła

Gość gość
idź do niego od razu na oddział i zapytaj

Gość gość
Tak działa właśnie NFZ, lekarz przyjmuje prywatne pacjentki w szpitalu i robi im za friko badania

Gość gość
może i tak działa, tylko nie zapominaj, że taka pacjenta równiez płaci składki na ubezpieczenie zdrowotne

Gość gośćmmmm
dzialanie dzialaniem... Place skladki jednak chodze tylko prywatnie do lekarzy. Tak wiec cos mi sie tez nalezy. To moja 4 ciaza, mam problemy z donoszeniem... Wiec czas u mnie jest istotny. A wracajac do tematu moze rzeczywiscie wejde na oddzial i tam zapytam czy prosto do Niego czy na dol musze

Gość gość
Ja też tak szłam kiedyś do lekarza i najpierw byłam na izbie. One dzwoniły do lekarza i potem szłam na góre.

Gość gośćmmm
Dziekuj***ardzo, podpytam wiec;) bo Maz mowi, ze moze jeszcze cvhce mnie przyjac na prywatny koszt. Ale ja nie sadze, zeby cos takiego bylo

Gość gość
ja jak mialam taka sytuacje to poszlam na oddzial i szukalam doktorki bo tak mi kazala. Ja to sobie chodze i prywatnie i na fundusz bo w szpitalu przynajmniej mam badania za darmo a prywatnie chodze co jakis czas zeby popodgladac malego na usg bo w szpitalu robia tylko 3 razy przez cala ciaze. Teraz mam co prawda u nich usg bo w 30 tc mi zrobia :) takze 100 zl zostanie w kieszeni w tym miesiacu