Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat, bez szkoly, wstyd mi

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat, jestem dziewczyna, ukonczenie szkoly gimn... nie jestem uposledzona, pi prostu w technikum weszlam w nalog wagarow a potem poszlo jak poszlo...wstyd mi, dzisiaj peklam i zaczelam ryczec... mieszkam na garnuszku z ojcem alkoholikiem i mama. nie dosc ze on jej przysparza klopotow to jeszcze ja totalny nierob. ale postanowilam isc do szkoly dla doroslych, dam rade!! od,zawsze mi sie marza studia ratownictwo medyczne, to jest moj cel, tylko to mnoe popycha w,strone nauki, skonczenia liceum... mam dosc tego nic nierobienia i docinek ze str rodzenstwa... wstyd mi. pokaze im ze sie myla, ze jestem cos warta. musze sie tylko zebrac!!! ma ktos podobnie???

Gość gość
ja,wprawdzie skonczylam liceum i poszlam na studia,ale ze studiów mnie wylali. tylko że ja nie wiem co dalej ale też sie nie poddam a Tobie życze powodzenia,na pewno dasz jeszcze radę,wazne,że wiesz,co chcesz robić (bo ja np nie wiem),że wierzysz,że Ci sie jeszcze uda.

Gość gość
Ja miałam dokładnie tak samo ! Miałam dużo problemów rodzinnych,i chyba wygodniej było mi tłumaczyć sobie moje lenistwo problemami rodzinnymi i zdrowotnymi,niż wziąć się do roboty. Jestem pewna ,że Ci się uda,a wtedy będziesz z siebie bardzo dumna! To wspaniałe uczucie Musisz tylko trzymać się dobrej,ustalonej drogi,nie zwracać uwagi na swoje lenistwo czy inne problemy ,tylko dąrzyc do wyznaczonych celów , i osiągnąć jak najwięcej Nic straconego,dopóki próbujesz i się starasz,to masz szansę na niewiarygodne rzeczy w swoim życiu. Skończ szkołę i pracuj potem w wymarzonym zawodzie Zarabiaj sama na siebie, bądz z siebie dumna i zadowolona No to do pracy, do zeszytów , do szkoly,będzie fajnie !

Gość gość
Mam znajoma po gimnazjum, lat 26 i nigdy nie pracowala. Rob ta szkole i glowa do gory

Autorko, zbieraj siè, i realizuj swoje cele! Spelnisz swoje marzenie, skonczysz szkołè, i zdobèdziesz upragniony zawód. Dasz radè! Nie zalamuj sie, pchaj zycie do przodu. Pozdrawiam.

Gość gość
takich osób jak ty jest wiele. Nawet moja siostra. wagarowała pod koniec gimnazjum zaszła w ciąze i skonczyła się jej szaleńcza młodosć. teraz po latach chyba zaczęła sie wstydzic przed dziećmi ze nie ma szkoły i postanowiła się zapisać do liceum dla dorosłych http://www.liceum-zaoczne.sopot.pl/home.html i zorbić maturę. trztmam za nią kciuki bo bardzo sie zmieniła i zasluguje na lepsze życie.

Gość gość
a co ja mam zrobic po wylaniu ze studiow?

Gość gość
co tylko zechcesz, możesz iść do pracy na ten przykład albo wybrać się na wycieczkę krajoznawczą po polskich dworcach kolejowych