Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godzina22

Dostaje komplementy od facetów tylko jak mam dekolt lub krótką spódniczkę

Polecane posty

Gość godzina22

Wtedy słyszę, że jestem ładna itp. a jak założę normalną bluzkę bez dużego dekoltu to owszem uśmieszki są, ale juz komplementów brak :( Czy to znaczy, że jestem aż taka brzydka :( tylko proszę nie obrażajcie.

Gość godzina22
Wyróżnić w jakim sensie przeciez tyle kobiet nosi dekolty. Sądzisz, że moj dekolt w jakimś stopniu mnie wyróżnia ;/

po prostu spódniczka, czerwone usta, dekolt, to są takie szczególiki które skupiają uwagę - natura

faceci to takie sroczki jak widzą coś czerwonego to chcą to mieć...

Gość godzina22
mam ładny biust i nogi no ale nie chce żeby faceta nie interesowała moja twarz np. oczy itp. Chce żeby patrząc mi w oczy coś poczuł żeby mój wzrok go przyciągał a nie mój dekolt

Gość godzina22
Czy gdybym była brzydka czy dekolt nic by nie wskórał czy jednak nie ma znaczenia jak kobieta wygląda z twarzy bo się ją podrywa i tak bo ma cycki na wierzchu.

gdybyś była brzydka na twarzy to mimo cycków by cie nei zarywali po prostu wyglądasz seksownie to przyciągasz mężczyzn, logiczne prawda

im więcej czerwonego tym seksowniej, ja czerwieni nie nakładam jestem czarna i kocham to w sb...

Gość gość
Jak zwykle - temat do odpowiedzi mężczyzn, a odpowiadają same kobiety. Ech, Kafe...

blondi z tym czerownym to różnie, tak czerwień jest seksi, ale np. mała czarna albo koronkowa czarna też ;) zależy co komu pasuje :)