Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myśleć jak to się stało?

Polecane posty

Gość gość

nie mogę przestać o nim myśleć,facet z osiedla, widywałam go parę razy, nie myślałam,że jest przystojny czy coś, jednak niedawno zdarzyło nam się porozmawiać, wydał mi się bardzo fajny, w wieku zbliżonym do mojego, kocha swojego psa tak jak ja mojego, od tej pory myślałam o nim mimowolnie sporo. Dzisiaj go przypadkiem spotkałam. Powiedziałam mu dzień dobry, on się tak dziwnie uśmiechnął też odpowiedział dzień dobry, ale jakby mrugnął okiem? nie wiem czemu to się dzieje... czuję,że mogłabym się w nim zakochać, a zarazem spotykam się z kimś kogo bardzo lubię i nie wiem już co teraz :(

Gość gość
wcześniej podobał mi się inny facet z osiedla, zupełnie inny typ. Bardzo wysoki, laluś, przystojniak z dobrym autem, co weekend inna panienka, elegancki, oglądał się za mną, chciałam na niego wpadać, rajcowało mnie to. A teraz czuję coś odwrotnego, boję się,że spotkam tego faceta, tamtego się nie bałam, byłam ciekawa co się wydarzy, a teraz się boję... on jest niższy, ale bardzo przystojny z twarzy, boję się, że jestem nim tak zafascynowana,próbuję go wyrzucić z głowy i na nic

a mi moje marudzenie moderacja wyrzuciła...