Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzyło wam się zakochać od pierwszego wejrzenia?

Polecane posty

Gość gość

Jak u was było? Bo ja tylko raz miałam tak że zakochałam się od pierwszej randki, były nieprzespane noce, chodziłam jak naćpana, o niczym innym nie myślałam. Niesttey uczucie nie przetrwało, a jak było u was? Czy takie uczucie jak szybko nas dopada to zawsze się szybko wypala?

Gość gość
takie uczucia szybko się wypalaja

Gość gość
Tak?

Gość gość
Zdarzyło mi się zakochać od pierwszego włożenia :classic_cool:

Gość gość
Mi się zdarzyło. Przypadkiem spotkałam pewną osobę i po krótkiej rozmowie zdałam sobie sprawę, że nie chcę się z nią rozstawać. Mogłabym tak gadać i gadać.

Gość gość
Tak, zakochałem się od pierwszego wejrzenia w swojej żonie.

Gość lewelka
tak i jesteśmy juz 6 lat razem

Gość gość
Po tytule wątku mam zamiar napisać WIELKIE TAK ale ....do psa :-) Gdyby faceci byli choć w 1/3 tak wierni jak pies to pewnie zakochałabym się w jakimś, ale póki co, żaden facet do pięt nie dorastał mojemu ukochanemu czworonożnemu członkowi rodziny. Ba! Nie ma żadnych szans :-)

Gość gość
a ja sie zakochalam, moze nie od razu od pierwszego wejrzenia, ale totalnie na slepo. W gosciu, na którego normalnie nie spojrzałabym. Ja mam studia, on podstawówke, jest potwornie chudy, cały czas pije, bez przerwy, tak ze juz mu wysiada organizm. Do tego ma kobiete- nie jest zona, i dziecko małe. Wiem ze ta zona tez z nim ledwo wytrzymuje. Ma sztuczna szczeke, raz jak byl b pijany jej nie zalozył, i zobaczyłam, ze na górze ma chyba tylko ze 3 zeby... Chyba jest z patologicznej rodziny, gdzie mieli biede, jego ojciec mial chyba 18 lat jak sie urodził... Twarz tez oznaczona alkoholem, czasem wygląda na 50 lat a nie ma 40... Ja nie wiem co mi sie ztało, pociaga mnie i od roku mysle tylko o nim

Gość gość
02:36 Jak to co się stało? Desperacja portek, byle męskich :-)

Gość gość
nie rozumiem dlaczego piszesz o desperacji, bo przeciez widuje mase ludzi, a dlaczego zakochałam sie akurat w nim? Jest zajety, gdyby był jedyny wolny, to wtedy to miałoby sens co piszesz

Gość gość
Dodam jeszcze, ze byłam juz w długim zwiazku, tzn małzeńskkim , ponad 10 lat, ale sie rozwiodłam, i zdawało mi sie, ze w ogóle juz mnie nie pociagaja faceci, miałam dosc, nigdy- przynajmniej swiadomie, nie pragnelam powtórki z rozrywki

Gość gość
Tak , niestety skonczylo sie niezbyt szczesliwie i zawazylo na calym moim zyciu ale nie bede sie rozpisywac bo to dluga historia i 15 lat juz minelo