Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Moje plany na 2015 rok:

Polecane posty

styczeń : studniówka w sukni Sherii Hill, parę miłych chwil, w jakimś ładnym pałacyku z zapewne kiepską muzyką i oprawą, plus nauczyciele za którymi nie przepadam, ostatecznie zatańczę z jednym starym plejbojem bez grosza przy duszy, na bal pójdę w towarzystwie mojego kolegi, ma 27 lat, jest wysoki i przystojny, aczkolwiek nie podoba mi się, na zdjęciach będziemy dobrze wyglądać luty : marzec: kwiecień : maj : matura : j.polski - 100 % j. angielski 100% j. niemiecki 100% j francuski 100% religia 95 % matematyka rozszerzona 90% biologia roz. 90 % fizyka rozszerzona 79 % chemia rozszerzona 75 % czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień - wakacje październik - studia na medycynie, poznaję świat lekarzy, uwodzę bogatego syna szejka który przylecia tu studiować medycynęe albo architekturę , w podarku daje mi sznur najprawdziwszy pereł

Gość gość
buahahahaha! :D

Gość sylwia4012
A my mamy w planach wyjechać na wakacje nad Polskie Morze z naszym małym szkrabem. To będą nasze pierwsze wakacje z dzieckiem, wybraliśmy już miejsce, że to będzie Pobierowo, apartamenty Kornel. Na ich stronie: http://www.pobierowo-apartamenty.pl znaleźliśmy wiele interesujących informacji na temat tego miejsca. Do tego w zaciszu, blisko plaża , duży plac zabaw i dobre wyposażenie na stanie dla dzieci.

Gość Kaczka2015
Styczeń i luty: pochodzić z dziećmi na sanki, oby tylko spadł śnieg, w lutym starsze dziecko wysłać na zimowisko Marzec, kwiecień: uporządkować działkę i wstawić na nią plac zabaw http://spil.pl/ dla dzieci Maj, CZerwiec: dotrwac do wakacji :P Lato: spędzić więcej czasu z dziećmi i mężem, wyjechać w jakieś góry Wrzesień: radośnie wrócić do pracy Październik, listopad, grudzień: za daleko, żeby o tym myśleć

Gość mieciula
ja w wakacje zamierzam nauczyć się pływać na desce :) jako miejsce szkoleń wybrałam Chałupy, bo obóz tam jest tańszy niż zagraniczny, a warunki falowe bardzo zbliżone do tych egzotycznych :) macie jeszcze jakieś informacje o www.orkasurf.pl/ ? Albo możecie polecić jakiś sprawdzony nocleg?