Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie obudźcie się żadna partia w Sejmie niczego w tym kraju nie zmieni ...

Polecane posty

Gość gość

Nie głosujcie ani na PiS ani na PO tylko na KNP tylko oni są w stanie oderwać te obecne ryje od koryta. Wy naprawdę myślicie, że PO albo PIS w tym kraju coś zmieni ??? Śmiać mi się chcę jak widzę takie posty, że PIS to jedyna uczciwa partia tiaaa widzę jaka uczciwa niedawno 3 osoby z partii pokazały jaka to "uczciwa" partia ;)

Gość gość
Eh, KNP opowiadają o darmozjadach, biurokratach, że trzeba ich zwolnić . Zaś lider KNP spał w pracy. W większości prac zostałby zwolniony za spanie w miejscach pracy

Gość gość
gość dziś Eh, KNP opowiadają o darmozjadach, biurokratach, że trzeba ich zwolnić . Zaś lider KNP spał w pracy. W większości prac zostałby zwolniony za spanie w miejscach pracy xxx A słyszałaś co on obiecał swoim wyborcom ??? Że będzie spał i nic nie robił w końcu tak powiedział i dotrzymał słowa :) Miał dać w pysk Boniemu nawet to powiedział wyborcom i mu przyłożył, a widzisz Korwin jeszcze nie został wybrany jeszcze a już spełnia swoje obietnice w przeciwieństwie do tych POPIS'ów co obiecują gruszki a wierzbie a po wyborach : WYBORCY POCAŁUJCIE NAS W D**E i tak trwa już od 25 lat . Czas wyrzucić te wszystkie partie z Sejmu i głosować na KNP ewentualnie na Demokrację Bezpośrednią - coś podobnego jest w Szwajcarii to ludzie decydują za pomocą głosów czy ustawa ma być wprowadzona a nie posłowie.

Gość gość
To jednak różnica KNP, a DB. Takie obiecywanie i realizacja nie świadczy dobrze o szefie tej partii. bicie ludzi też nie. Nie wiem skąd Twoja radość, że obiecał i zrobił?

Gość gość
gość dziś To jednak różnica KNP, a DB. Takie obiecywanie i realizacja nie świadczy dobrze o szefie tej partii. bicie ludzi też nie. Nie wiem skąd Twoja radość, że obiecał i zrobił? Chodzi mi oto, że dotrzymuje słowa, a nie jak te ryje w Sejmie. W końcu Korwin tam poszedł by wyśmiewać UE i co robi ? Wyśmiewa ! Na zachodzie ludzie już powoli mądrzeją i środowiska prawicowe powoli pną w górę w sondażach np. we Francji, bo doskonale wiedzą czym grozi islamizacja Europy, a u nas dalej głosują na te mordy, a z tym PSL to chyba rekordowa liczba, aż się dziwię skąd tyle frajerów jest ??? Sawicki nazwał rolników frajerami i PSL gwałtownie ruszył do góry. Najwidoczniej Polaczki lubią być wyzywani od frajerów i dymani ... :o

Gość gość
i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?:D

Gość gość
gość dziś i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć.

Gość gość
Co w tym konstruktywnego, nie wiem skąd Twoja radość w tym ,że nic nie robią i bumelanctwo uzasadniają ośmieszaniem . W Portugalii i Hiszpanii, środowiska prawicowe?. W Grecji pół na pół. We Francji są przeciw kapitalizmowi w obecnym wydaniu. Większość wyborców FN we Francji to nie ludzie o poglądach na gospodarkę jak Polska KNP. Islamizacja, którą PVV podnosiła była nośna w Holandii 4-5 lat temu. W ostatnich wyborach parlamentarnych zyskała radykalna lewica Partia Socjalistyczna.

Gość gość
i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć. x nie to ty jesteś ograniczona i śmieszna, bo cieszysz sie z tego jakby obiecał i zrobił nie wiadomo co, nie wiadomą jaką obietnice spełnił

Gość saint veronika
Zmieni każdy coś zmienia. Pytanie co i co owe zmiany poszczególnym grupom zawodowym, społecznym przynoszą

Gość gość
i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć. x nie to ty jesteś ograniczona i śmieszna, bo cieszysz sie z tego jakby obiecał i zrobił nie wiadomo co, nie wiadomą jaką obietnice spełnił xxx czy ja napisałam, że się cieszę ??? Napisałam, że cieszy mnie to, że dotrzymuję obietnic. Kumasz ??? Boże co za p******e społeczeństwo mamy nic dziwnego, że ten kraj jest nienormalny.

Gość gość
i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć. x nie to ty jesteś ograniczona i śmieszna, bo cieszysz sie z tego jakby obiecał i zrobił nie wiadomo co, nie wiadomą jaką obietnice spełnił xxx czy ja napisałam, że się cieszę ??? Napisałam, że cieszy mnie to, że dotrzymuję obietnic. Kumasz ??? Boże co za p******e społeczeństwo mamy nic dziwnego, że ten kraj jest nienormalny. x i czego sie rzucasz kretynko? nie umiesz normalnie rozmawiać?:o

Gość gość
i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć. x nie to ty jesteś ograniczona i śmieszna, bo cieszysz sie z tego jakby obiecał i zrobił nie wiadomo co, nie wiadomą jaką obietnice spełnił xxx czy ja napisałam, że się cieszę ??? Napisałam, że cieszy mnie to, że dotrzymuję obietnic. Kumasz ??? Boże co za p******e społeczeństwo mamy nic dziwnego, że ten kraj jest nienormalny. x właśnie to napisałam, że cieszysz sie z takich głupich obietnic że obiecał dać w morde i dał :o jesteś upośledzona czy co? sama jesteś p*****lnięta

Gość gość
gość dziś i cieszysz się że obiecał i dał w morde Bonniemu?smiech.gif xx Jesteś zbyt ograniczona intelektualnie, żeby to zrozumieć. x nie to ty jesteś ograniczona i śmieszna, bo cieszysz sie z tego jakby obiecał i zrobił nie wiadomo co, nie wiadomą jaką obietnice spełnił xxx czy ja napisałam, że się cieszę ??? Napisałam, że cieszy mnie to, że dotrzymuję obietnic. Kumasz ??? Boże co za p******e społeczeństwo mamy nic dziwnego, że ten kraj jest nienormalny. x Nie ma co dyskutować z debilami co nie potrafią logicznie myśleć. Musi wymrzeć to komunistyczne pokolenie, żeby w tym kraju było normalnie.

Gość gość
Ot, kultura a dyskusji

Gość gość
Akurat KNP też niczego nie zmieni, tak więc skończ tą (pewnie płatną) propagandę.

Gość gość
"właśnie to napisałam, że cieszysz sie z takich głupich obietnic że obiecał dać w morde i dał pechowiec.gif jesteś upośledzona czy co? sama jesteś p*****lnięta" to ty finlandia, zdebilała szmatko?