Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka75849

Dlaczego ona mi to powiedziała?

Polecane posty

Gość Anka75849

Jestem kobietą i znajoma, której nawet imienia nie znam powiedziała mi, że mam ładne oczy. Rozmawiałyśmy sobie i ona nagle rzuciła, że mam bardzo ładne oczy. Nie wiedziałam jak się zachować i trochę mnie zatkało. Co o tym sądzić? Jakaś lesbijka? Nie pomyślałabym tak o niej bo nie wygląda. Ale nie ukrywam też że to było jakieś takie miłe i cały od wczoraj myślę o tym.

Gość gość
i co w tym złego bo nie rozumiem? żadna koleżanka ci nigdy komplementu nie powiedziała?

Gość gość
albo z grzecznosci albo leci na Ciebie a moze jedno i drugie :)

Gość Anka75489
Ale to nie koleżanka tylko znajoma z widzenia. Ja bym nie wypaliła z takim tekstem do kobiety.

Gość gość
to zadaj jej pytanie wprost i napewno otrzymasz odpowiedz tylko nie zrob z siebie idiotki

Gość gość
Oj, tam. Bez jaj. Ja mam "interesujące" oczy (naturalne) i nie jeden raz słyszę komplementy pod tym względem. Ciesz się że są kobiety które potrafią powiedzieć Ci komplement bez zawiści. Nie doszukuj się drugiego dna. Powiedz "dziękuję" i ciesz się że ktoś zauważył. Ot co. :-)

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
ale nie zrobiło Ci się miło? Uważam, że taki komplement to bardzo jest bardzo miłe:)

Gość Anka75489
Nie doszukuję się drugiego dna. A mam 28 lat a ona trochę więcej. Nawet nie jesteśmy na ty.

Gość Anka75489
Zrobiło mi się miło. No i właśnie myślę o tym cały czas i nie mogę przestac.

Gość gość
A często na ciebie patrzy i zatrzymuje wzrok?

Gość gość
Zrobiło mi się miło. No i właśnie myślę o tym cały czas i nie mogę przestac. x to chyba sam jesteś lesba, bierz sie za nia

Gość Anka75489
Nie jestem ale nie daje mi to spokoju i teraz myślę o niej jakoś inaczej.

Gość gość
Jak zatrzymuje wzrok na tobie to może faktycznie les

Gość gość
Anka75489 dziś Nie jestem ale nie daje mi to spokoju i teraz myślę o niej jakoś inaczej. X No to to, jestTwój problem. Nie możesz "przeboleć czy jak"??? X gość dziś Jak zatrzymuje wzrok na tobie to może faktycznie les X Taaa...."napewno". Weź dorośnij! Ja patrzę na biusty kobiet bo sama jestem płaska jak deska i nie jestem "lesbo". Uważam że kształtne kobiety są piękne i to nie ma nic wspólnego z "bycia lesbo".

Gość gość
To juz czlowiek nie moze byc po prostu uprzejmy i jak powie cos milego to juz trzeba weszyc podstep? Sa ludzie bardziej otwarci,z natury mili,to ze ty czegos bys nie zrobila,dla innej osoby moze byc jak najbardziej naturalna rzecza.

Gość gość
Jak na moje oko, to jest to trochę dziwne, że nie znając dobrze drugiej osoby, puszcza taki tekst. Ja jestem hetero i raczej nie prawiłabym obcym kobietom takich komplementów, żeby nie pomyslały sobie za duzo.

Gość gość
ja tez nie